Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Comunicate de presa

Nova Rent a Car sporeste masurile de siguranta in contextul epidemiei de Coronavirus

2020-03-27 16:42:07 Autor: Nova Rent a Car
Nova Rent a Car sporeste masurile de siguranta in contextul epidemiei de Coronavirus

Compania ieseana Nova Rent isi marturiseste preocuparea crescanda in ceea ce priveste siguranta si igiena pe care masinile din flota sa trebuie sa le indeplineasca, atat pentru clientii sai cat si pentru personal. Firma da asigurari ca monitorizeaza permanent stirile referitoare la extinderea Covid-19, precum si informatiile si recomandarile facute de Organizatia Mondiala a Sanatatii. In acest sens, pentru a contribui la stoparea raspandirii virusului, au fost inasprite regulile de curatare ale masinilor, actiunea fiind una temeinica, cu accent in special pe zonele atinse frecvent cum ar fi – volanul, plansa de bord, panoul multifunctional de comenzi, schimbatorul auto, fetele de portiera si manerele de deschidere, butoanele de reglare a oglinzilor, frana de mana, etc. De asemenea, scaunele sunt curatate cu detergent si pulverizate ulterior cu solutii speciale cu rol biocid.

In ceea ce priveste siguranta angajatilor sai, Nova Rent a Car Iasi instruieste frecvent personalul referitor la spalarea pe maini, evitarea contactului direct cu ochii, gura si nasul, purtarea mastilor de protectie si a manusilor de unica folosinta cand se vine in contact cu alte persoane. Spatiile de lucru beneficiaza si ele in aceasta perioada de o atentie sporita, birourile si device-urile: laptop-uri, tablete, telefoane, imprimante si cheile masinilor fiind periodic curatate cu servetele antibacteriene.

Pe blogul companiei : https://www.nova-rentacar.ro/b-coronavirus-calatorii-in-conditii-de-siguranta-si-flexibilitate clientii pot citi de asemenea informatii folositoare referitoare la aceasta situatie generata de Coronavirus.  Rezervarile in curs, facute inainte de declansarea epidemiei, sunt tratate cu deosebita atentie si flexibilitate, garantand clientilor posibilitatea returnarii banilor sau amanarii calatoriei. De asemenea, toti cei interesati de serviciile de inchirieri masini trebuie sa stie ca in aceasta perioada biroul este deschis, dar supus unor reguli mult mai stricte si dupa un program restrans. Firma sta tuturor la dispozitie la telefonul: 0765 23 77 72, agentii fiind intruiti sa raspunda la orice intrebare.