Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Comunicate de presa

Nova Rent a Car invita pe toti cei interesati la Ziua Portilor Deschise

2021-01-15 10:06:39 Autor: Nova Rent a Car
Nova Rent a Car invita pe toti cei interesati la Ziua Portilor Deschise

 Compania de inchirieri masini Nova Iasi lanseaza in perioada 18-22 ianuarie 2021 evenimentul cu titlul “Ziua Portilor Deschise”.  In acest sens, in saptamana anuntata anterior, pe intervalul orar 12.00-15.00, sunt asteptati toti cei interesati de serviciile de inchirieri masini, iubitori ai domeniului auto, clienti vechi sau actuali, prieteni sau doar curiosi.

 

Locul intalnirii va fi la sediul firmei, in Iasi, strada Vasile Lupu 13, intersectie Bucsinescu, in conditii de buna dispozitie si maxima siguranta sanitara. Personalul Nova Rent a Car va veni in intampinarea celor interesati cu pliante informative si raspunsuri la orice intrebare legata de procesul de inchiriere, clauze contractuale, preturi si garantii, posibilitatile de plata sau flota de autoturisme. Suplimentar, toti cei doritori vor putea face un drive-test cu orice masina disponibila din flota firmei, cu conditia sa fie posesori ai unui permis de conducere mai vechi de 2 ani si sa depuna o garantie returnabila pe perioada plimbarii.
 

 

Reamnintim ca Nova este o companie locala ieseana, axata pe prestarea de servicii auto si anume inchirierea de masini. Flota sa vine in intampinarea clientilor in cautare de solutii de mobilitate, pe termen scurt sau lung. Masinile sunt din gama standard si low-cost, cu marci precum Skoda, Volskwagen, Seat, Opel, Ford, Dacia.

 

Pentru mai multe detalii puteti accesa Web-site: www.nova-rentacar.ro, telefon si Whatsapp – 0765 23 77 72 sau puteti gasi Nova Rent a Car Iasi pe platforme social-media precum Facebook, Twitter si Instagram.