Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Despre noi

Nova Rent a Car este o firma de profil auto cu sediul in Iasi, oferind servicii de inchirieri masini pe termen scurt, mediu sau lung, cu sau fara sofer.

            Dezvoltarea continua a orasului Iasi a facut ca si mediul turistic si de afaceri sa se dezvolte, aducand cu sine tot mai multe oportunitati si implicit oameni in cautarea unui mod de trasport in oras sau in imprejurimile sale.

            Bazandu-se pe aceste considerente, firma NOVA  Rent a Car si-a dezvoltat si diversificat in ultimii ani flota de masini, aducand in fata clientilor autovehicule din diferite clase de motorizare, cu branduri diferite si de dimensiuni variate. Ne-am propus astfel ca orice doritor sa gaseasca in parcul nostru auto o masina pe masura necesitatilor sale, fie ca circula in formula redusa, in interes de afaceri, fie ca merge in vacanta, cu famila extinsa.

            Cele mai mari atu-uri cu care firma Nova s-a impus in ultimii ani pe piata sunt:

masinile preponderent Diesel (cu motoare intre 1.4 si 2.0 diesel, foarte economice la variantele din clasa Intermediara si Sedan)
garantii foarte mici (intre 150 si 200 euro, in functie de modelul auto ales)
optiunea de Garantie Zero (platind o mica diferenta de pret/zi, renuntati la plata garantiei)
lipsa taxelor de week-end  (preluarea si predarea masinilor sambata si duminica este gratuita)
seriozitate si disponibilitate permanenta in relatia cu clientii, vechi sau noi.
 

            Fiind una din cele mai vechi firme din Iasi, Nova Rent a Car se straduieste permanent sa fie la inaltimea exigentelor clientilor, adaptandu-si serviciile la necesitatile lor; in acest sens venim in intampinarea nevoilor lor cu servicii si produse aditionale precum:

transfer la si de la Aeroporturile principale din tara
livrarea masinii la Aeroport sau Gara, indiferent de zi/ora
inchiriere scaunel auto pentru copii
inchiriere sistem de navigatie
inchiriere portbagaj suspendat
inchiriere lanturi pentru zapada.
            De asemenea, extinderea  remarcabila a Aeroportului Iasi a dus la crearea de noi noduri aeriene care, unind Moldova cu restul Europei, a adus romanilor plecati in afara posibilitatea de a ajunge cat mai repede si aproape de familie, putand lua chiar de la aeroport o masina cu care sa se deplaseze oriunde au nevoie.           

            Pentru aceasta, Nova Rent a Car livreaza la solicitarea clientilor masina dorita la Aeroport, indiferent de ziua saptamanii sau de ora aterizarii, la taxe minime. Acestia pot plati cash, indiferent de valuta, la conversia bancara  oficiala, sau cu cardul de credit, atat chiria cat si garantia.