Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Parteneri

 

PARTENERI  Nova Rent a Car:

 

*** Vacante sub 500 de euro  - https://v500.ro

 Un website cu informatii pentru toti pasionatii de calatorii. Este un website pentru toata Romania, pentru oamenii frumosi si curiosi din Romania si din grupul de Facebook „Vacante sub 500 de euro”. Acesta este un grup in care se regasesc doar oferte sub bugetul de 500 de euro, atat din tara, cat si din strainatate.

 

*** Info Gradinite Romaniahttps://infogradinite.ro

Un site pentru mamici, tatici si pitici, unde puteti gasi informatii pretioase despre locatiile gradinitelor din Bucuresti sau din tara, servicii oferite, program sau tarife.

 

*** Totul pentru copii https://triplet.ro

Un portal pentru toti parintii si copiii din Romania si pentru toti antreprenorii care produc pentru copiii nostri. Sunt inclusi de asemenea toti cei care au grija de copiii nostri, cei care ne inveselesc copiii, cei care pun o carte in mana copiilor nostri sau cei care ne usureaza viata noua, parintilor.

 

*** Lumea frumoasa - http://lumeafrumoasa.ro

Un site ce ne propune sa strabatem impreuna deserturile lumii,  sa ne scufundam in apele furioase ale oceanelor sau sa stam tolaniti pe Copacabana, sa urcam pe Everest sau sa pornim pe urmele incasilor in Peru, sa ne pierdem in Hong Kong sau sa vaslim pe o barca prin padurea ecuatoriala din Brunei si cate si mai cate...

 

*** Centrul de nformare Turistica Iasi - http://www.turism-iasi.ro

Centrul de Informare Turistica are ca misiune promovarea Capitalei Moldovei ca valoare culturala, istorica, economica si religioasa in context european. Asigura legatura indispensabila a orasului cu turistii, realizand informarea acestora, precum si activitatea de promovare a Iasului ca destinatie turistica prin toate mediile disponibile.

 

*** Iasi 365 - https://iasi365.com/auto-general/

Un portal iesean cu informatii despre administratia locala, mijloacele de transport in comun, sanatate si IT, noutati sportive si blog propriu. Promoveaza si incurajeaza firmele locale, setea de cultura, spiritul autohton si buna dispozitie. Recomandam!

 

*** Marius Sescu Blog - https://mariussescu.ro/cel-mai-scurt-traseu-ceahlau-cabana-dochia/

Cu peste 11.000 de folowers pe Facebook, Marius are si un blog personal cu postari legate de marketing, advertising, PR, social media, blogging, internet, tehnologie, evenimente și oameni, plus unele articole cu caracter personal dar pe teme de mare interes.