Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Inchirieri Auto Iasi

Nova Rent a Car Iasi se straduieste permanent sa ofere servicii de calitate pentru inchirieri auto si de asemenea un raport pret/calitate cat mai avantajos!

Incercam sa gasim solutii la orice fel de situatie si atunci cand veniti din strainatate cu avionul, stim ca este foarte convenabil ca masina sa va fie pregatita chiar de la aeroport.
La cerere putem sa asiguram si acest serviciu.

Inchiriem masini in Iasi la preturi mai bune decat cele practicate de firmele din aeroport, deoarece noi nu avem costurile suplimentare detinerii unui astfel de spatiu. Avantajul este asadar si in favoarea dvs.
Punem accent deosebit pe confortul si siguranta dumneavostra.

Pentru inchirieri pe o perioada mai mare de o luna va putem oferi preturi avantajoase, in functie de perioada si tipul masinii. Va oferim spre inchiriere masini de ultima generatie pentru nevoile dvs. sau ale companiei dvs. Toate masinile se inchiriaza cu asigurare inclusa.

Daca aveti nevoie de ajutor in efectuarea unei rezervari la o pensiune sau hotel din Iasi, ori doriti sa fiti pusi in legatura cu o agentie de ticket-ing onesta - nu este nici o problema pentru noi.
Avem colaboratori permanenti pe aceste domenii si ne pot furniza frecvent tarife preferentiale.
Suntem in masura sa facem fata cerintelor personalului de conducere al companiei dumneavoastra, pana in cele mai mici detalii.
Membri echipei noastre va vor sfatui in privinta autoturismului care se potriveste cu stilul si nevoile dvs.
Motivatia noastra de baza este sa ne impunem pe piata inchirierilor auto prin servicii de o calitate ireprosabila.
Bunul nostru renume depinde in mod direct de calitatea autoturismelor oferite spre inchiriere.

Cautati un sistem de navigatie, un scaun pentru copil, lanturi de zapada iarna?
La perioade de inchiriere mai mari de 5 zile, de la noi le puteti obtine la preturi minime deoarece avem tot timpul in vedere confortul si siguranta clientilor si putem fi in masura sa facem fata diferitelor cerinte pana in cele mai mici detalii. La nevoie, membrii echipei noastre va pot sfatui in privinta autoturismului care se potriveste cu stilul si nevoile dvs.

Motivatia noastra de baza este sa ne impunem pe piata inchirierilor auto prin servicii de o calitate superioara si stiind ca bunul nostru renume depinde in mod direct de calitatea autoturismelor oferite spre inchiriere, acordam maxima atentie intretinerii parcului nostru auto.
Cand inchiriati un automobil de la noi, il veti primi in cea mai buna stare de functionare si cu toate dotarile suplimentare. In plus, va oferim asistenta rutiera 24/24, pentru orice fel de probleme ar aparea in timp ce conduceti automobilul pe parcursul inchirierii.

Pentru informatiile referitoare la termenii si conditiile de inchirieri masini va rugam accesati sectiunea termeni si conditii pentru inchirieri auto.