Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Oferte speciale rent a car Iasi

Din dorinta de a-si fideliza clientii, Nova Rent a Car Iasi ofera tuturor celor care sunt la a doua inchiriere mai mare de 3 zile un discount garantat intre 5 si 10 %, fata de preturile de lista.

Mai mult, in functie de sezon, avem constant promotii la inchirieri masini. Pentru inchirieri auto pe termen lung, preturi avantajoase puteti obtine pe tot parcursul anului, incluzand sezonul aglomerat de vara.
Fiind una din principalele firme de rent a car din Iasi, Nova Rent a Car se straduieste permanent sa fie la inaltimea exigentelor clientilor, adaptandu-si serviciile la necesitatile lor; in acest sens venim in intampinarea nevoilor lor cu servicii si produse aditionale precum:
- transfer la si de la Aeroporturile principale din tara
- livrarea masinii la Aeroport sau Gara, indiferent de zi/ora
- rezervare Hotel
- inchiriere scaunel auto pentru copii
- inchiriere sistem de navigatie
- inchiriere portbagaj suspendat
- inchiriere lanturi pentru zapada


In ceea ce priveste inchirierea masinilor pe termen scurt si mediu, cele mai bune oferte le puteti gasi in perioada februarie - aprilie si octombrie - decembrie, cand se pot oferi discounturi de pana la 25% la anumite modele de masini.

Astfel, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri pentru mai multe detalii despre ofertele lunii respective.

 

Palatul Braunstein situat astazi in kilometrul 0 al orasului Iasi, a fost ridicat de catre antreprenorul Adolf Braunstein, un evreu foarte bogat care detinea mai multe pravalii de-a lungul strazii Cuza Voda, cladirea a fost in decursul timpului hotel, sediu de baca, redactii de presa, sedii de firma, partide politice iar acum desi este in paragina serveste la parterul acestuia ca sala de expozitie a Uniunii Artistilor Plastici, constructia palatului incepand undeva in jurul anului 1900, cupola a fost inaugurata in anul 1915, a fost construit in stilul arhitectural ecleric cu elemente de art-nouveax, specifice tarii noastre din acea perioada. Evreul Adolf Braunstein a trait intre anii 1842-1922, iar o legenda urbana spune ca si-a dorit aceasta constructue din dorinta de a fi proprietar a unei cladiri mai mari decat Palatul Cuza, astazi Muzeul Unirii de pe strada Lapusneanu. 
Castelul Sturdza de la Miclăușeni cunoscut si ca Palatul Sturza este un castel in stilul neogotic consturit intre anii 1880 - 1904 de catre Gheorghe Sturza si sotia sa Maria, in satul Miclauseni ce se afla la 20 km de Roman si 65 km de municipiul Iasi.

 

Muzeul Memorial “Alexandru Ioan Cuza” de la Ruginoasa, Mihail Kogalniceanu afirma: “cata vreme va avea tara aceasta istorie, cea mai frumoasa pagina va fi aceea a lui Alexandru Ioan I”. A fost constuit la inceputul secolului XIX si renovat in 2013 si exista si o holograma a lui Alexandru Ioan Cuza predicand catre popor. Castelul este situat in localitatea Ruginoasa, situata la 12 km de orasul Pascani si la 60 kkm de Iasi pe drumul national 28A. Puteti vizita de marti pana duminica intre orele 10:00 si 17:00, aici vi se poate spune despre muzeu si in mai multe limbi straine.

 

Complexul Urbanistic si Comercial Palas situat in centrul istoric, in apropierea Palatului Culturii, ansamblul urbanistic PALAS este un veritabil “oras in inima orasului”. Axat pe conceptul „lifestyle center”, PALAS integreaza in acest complex unic spatii comerciale, hoteliere, birouri clasa A, apartamente, parcare subterana de aproximativ 2.500 locuri si un perimetru de entertainment, toate pe o suprafata construita de peste 270.000 mp. PALAS reprezinta o premiera, atat in Romania, cat si pentru portofoliul imobiliar al companiei IULIUS GROUP, fiind cea mai mare investitie privată realizata vreodată in nord-estul tarii, cu un total de 265 milioane euro. Centrul Comercial Palas Iasi a fost desemnat “Building of the year” in Europa de Sud-Est dar si “Retail development of the year”.
(sursa: iasi4you.ro)