Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Intrebari frecvente la inchirierea unei masini

            Multi dintre dvs, aflati la primul contact cu domeniul inchirierilor auto, vin la purtator cu o serie de intrebari si nelamuriri. Bineinteles, agentii Nova Rent a Car va stau la dispozitie, raspunzand punctual la toate neclaritatile dvs. Din dorinta de a usura mai mult procesul de intetelegere, va punem la dispozitie mai jos un set de Intrebari & Raspunsuri, in speranta ca va vor fi de folos!

 

>>> Ce conditii trebuie sa indeplinesc ca sa inchiriez o masina?

R:        Trebuie sa aveti o varsta minima de 21 ani si permis de conducere cu o vechime de cel putin 1 an. Peste aceste conditii nu se poate trece, considerand ca este nevoie de o minima maturitate si experienta atunci cand va urcati la volan.

Detalii suplimentare aici, sectiunea Conditii de Inchiriere:

https://www.nova-rentacar.ro/p-termeni-si-conditii

 

>>> Vreau sa inchiriez o masina. Cat ma costa?

R:        Nu exista un pret unic. Pretul difera in functie de numarul total de zile inchiriate si de masina solicitata. Daca inchiriati 3 zile un Logan puteti obtine un prêt de pana la 18 euro/zi, pe cand daca doriti un VW Passat, pretul este de 33 euro/zi.

            Tocmai de aceea, atunci cand solicitati o cerere de oferta, nu uitati sa specificati cand anume va trebuie masina, pentru cate zile si ce pentru ce clasa/model optati.

Preturi detaliate pe masini si perioade aici:

https://www.nova-rentacar.ro/preturi

 

>>> Trebuie neaparat sa las o garantie?

R:        Firma va pune la dispozitie2 optiuni atunci cand inchiriati: garantie standard, returnabila (variaza intre 150 si 250 euro, in functie de masina aleasa) sau asigurare Full Cover (platiti o taxa intre 60 si 100 euro, avand acoperirea tuturor riscurilor si Garantie Zero).

Mai multe despre asigurarea Full Cover aici:

https://www.nova-rentacar.ro/b-avantajul-optiunii-full-cover-cand-inchiriem-o-masina

 

>>> Cand imi primesc Garantia inapoi?

R:        Bineinteles, garantia este returnabila, stipulata in Contractul de inchiriere. In cazul in care clientul aduce masina inapoi in bune conditii, isi primeste garantia inapoi pe loc. La polul opus, daca masina se intoarce cu avarii (elemente indoite, crapate, zgariate), agentul de rent a car penalizeaza din garantie, in functie de gravitatea avariilor inregistrate.

Mai multe aici – sectiunea Garantie/Responsabilitate:

https://www.nova-rentacar.ro/p-termeni-si-conditii

 

>>> Care sunt modalitatile de plata?

R:        Serviciile de inchiriere auto se pot plati atat Cash (in lei, euro, dolari sau gbp), cat si cu Cardul (inclusiv plata garantiei, care se Preautorizeaza – adica se blocheaza pe card pe perioada inchirierii, urmand sa se faca deblocarea la finalul contractului).

Informatii suplimentare aici:

https://www.nova-rentacar.ro/b-modalitati-de-plata-a-garantiei-pentru-masinile-inchiriate

 

 

>>> Ce fac in cazul unui accident in trafic?

R:        In aceasta eventualitate, dupa ce va asigurati ca nu exista victime sau pericole iminente, sunati imediat sa anuntati firma de unde ati inchiriat masina si faceti fotografii la fata locului (strada, indicatoare rutiere, masinile implicate, avariile masinilor). Agentul de rent a car va va ghida telefonic ce trebuie sa faceti si ce documente trebuie sa obtineti de la ceilalti soferi implicati.

Mai multe detalii aici:

https://www.nova-rentacar.ro/b-primii-pasi-dupa-producerea-unui-incident-in-trafic