Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Avantajul optiunii “Full Cover” cand inchiriem o masina

2019-08-06 16:04:44 Autor: Nova Rent a Car
Avantajul optiunii “Full Cover” cand inchiriem o masina

Serviciile de inchirieri masini capata o amploare tot mai mare de la an, in special in sezonul cald. Nevoile clientilor difera: localnici care isi doresc o masina mai mare pentru vacanta mult visata la mare sau munte, oameni de afaceri care tranziteaza reginea de Nord-Est pe perioade scurte, turisti straini in cautare de atractii si peisaje pitoresti sau cetatenii romani din diaspora, reintorsi provizoriu in tara pentru petrecerea vacantei, a sarbatorilor sau pentru vizitarea periodica a familiilor si a locurilor dragi.

Oricare dintre cei enumerati mai sus platesc, in momentul in care inchiriaza un autoturism chirie pentru masina si o Garantie returnabila, intre 150 si 250 euro, in functie de masina aleasa. Insa in ultimii 2 ani, influentati de politicile vestice de Rent, clientii au inceput sa solicite tot mai frecvent optiunea de “acoperire totala a riscurilor”. Pe acest principiu, firma noastra a venit in intampinarea nevoilor lor cu varianta de inchiriere auto cu “Full Cover”.

Aceasta optiune lasa in urma politica de plata a garantiei standard si intoduce o taxa noua, nereturnabila, prin care clientul este acoperit total in caz de orice fel de incident: dauna la caroserie din vina sa sau dauna cu autor necunoscut, avarierea zonelor vitrate – geamuri, parbriz, luneta, avarierea cauciucurilor sau a jantelor. Valoric ea este intre 60 si 150 euro, pretul depinzand de masina inchiriata si de nr total de zile de-a lungul carora beneficiati de acoperirea totala. De mentionat de asemenea ca aceasta varianta este disponibila pentru inchirierile de la 5 zile in sus.