Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Comunicate de presa

O noua colaborare de natura a spori conditiile de igiena a masinilor

2020-12-09 11:13:12 Autor: Nova Rent a Car
O noua colaborare de natura a spori conditiile de igiena a masinilor

Nova Rent a Car anunta cu bucurie incheierea unei noi colaborari cu firma locala Eco Auto Spa Iasi. Demersul s-a facut ca urmare a dorintei de a plusa pe partea de siguranta si igiena oferite clientilor, dar si ca urmare a initiativei demarata de firma Nova: sprijinirea reciproca a firmelor locale si regionale.

 

Administratorul Nova Rent declara : “Suntem convinsi ca, atunci cand lucreaza impreuna, antreprenorii ieseni sunt mai puternici si mai protejati de riscurile economice actuale. Tocmai de aceea, pentru spalarea si sterilizarea masinilor din flota noastra, am decis sa apelam la o firma locala, cu un personal tanar si competitiv. Faptul ca putem beneficia de serviciilor lor mobile, atat la sediul nostru din Tudor, cat si la Aeroportul Iasi, ne ajuta sa avem mereu autoturismele intr-o forma exterioara excelenta si sa ne surprindem clientii cu un habitaclu impecabil - atat vizual, cat si din punct de vedere al igienei.”

 

Pe langa curatarea exterioara, Nova Rent si-a propus, prin colaborarea sa cu Eco Auto Spa Iasi, sa foloseasca servicii externalizate de desinfectare cu abur a interioarelor. Principiul prin care aburul lucreaza este urmatorul: ajuns la temperaturi de peste 150 grade celsius, aburul supraincalzit ramane doar cu o concentratie de apa de doar 5%.In momentul in care este aplicat printr-un jet cu presiune de peste 150km/ora pe suprafere netede, dar si poroase, omoara bacteriile, elimina acarienii, alergenii, ciupercile si sporii de mucegai aflati in cele mai mici crapaturi.

 

Luand in considerare toate cele expuse, firma de inchirieri masini Nova va asteapta cu o flota diversificata de autoturisme, de la cele mai mici la cele mai mari, curate si sterilizate. Ele sunt de asemenea pregatite de sezonul de iarna si gata sa faca fata oricarei calatorii.

 

Pentru rezervari telefonice si online va asteptam pe www.nova-rentacar.ro​