Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Comunicate de presa

Luna Noiembrie da startul reducerilor de toamna

2020-11-05 14:23:33 Autor: Nova Rent a Car
Luna Noiembrie da startul reducerilor de toamna

            Firma Nova Rent a Car Iasi anunta implementarea unui sistem de reduceri consistente o data cu debutul lunii noiembrie 2020. Astfel, toata flota va intra sub incidenta unui discount de minim 20%, iar saptamanal, doritorii de inchirieri masini in orasul Iasi vor beneficia de o Oferta Speciala. Aceasta va fi pe o singura masina si va debuta in fiecare zi de luni la un pret special de 100 euro pret pentru 7 zile, reiesind o medie de 14.2 euro pe zi. Modelul va fi stabilit saptamanal de catre agentii Nova Rent, in functie de disponibilitatea autoturismelor, tinandu-se cont desigur si de raportul cerere/oferta.

            Companie locala de Inchirieri auto Iasi, Nova pune la dispozitia clientilor o flota diversificata de masini din gama Volskwagen, Ford, Opel, Seat, Skoda si Dacia. Preturile sunt in permanenta gandite si adaptate la necesitatile pietei de consum, vizand costuri accesibile tuturor tipurilor de clienti. Periodic, firma lanseaza campanii de reduceri, cu preponderenta in sezonul de toamna si primavara, cand ofera discounturi intre 10 si 25% la diverse modele.

            Masinile inchiriate de Nova Rent a Car Iasi sunt in permanenta igienizate conform cerintelor actuale. Fiecare masina intoarsa din calatorie este indisponibilizata pe o perioada de 48 de ore, timp in care I se aplica proceduri de dezinfectare riguroase de natura a preintampina raspandirea noului tip de Coronavirus si de a metine un habitaclu sigur din punct de vedere medical.