Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

CORONAVIRUS: Călătorii în condiții de siguranță și flexibilitate

2020-03-23 10:43:33 Autor: Nova Rent a Car
CORONAVIRUS: Călătorii în condiții de siguranță și flexibilitate

       În acest moment în care știrile sunt dominate de Coronavirus, am dorit să vă anunțăm că implementăm vigilent protocoale îmbunătățite pentru a vă asigura siguranța.

      Urmărim îndeaproape îndrumările Organizației Mondiale a Sănătății și ale Centrelor pentru Controlul Bolilor cu privire la răspândirea virusului. Obiectivul nostru este să ne asigurăm că satisfacem nevoile clienților, concomitent cu eforturi sustinute de a păstra în siguranță angajații noștri și comunitatea in care traim.

Ceea ce facem

  • Am îmbunătățit tehnicile utilizate pentru curățarea vehiculelor noastre după fiecare închiriere. În special, acordăm o atenție deosebită zonelor intens folosite cum ar fi scaunele, volanul, mânerele ușilor , panoul de bord și alte suprafețe dure.
  • De asemenea, curățăm frecvent instalațiile de aerisire ale masinilor cu produse de igienizare recomandate, urmarim schimbarea filtrelor la timp si aplicam periodic tratamente cu Ozon.
  • În plus, cautam permanent măsuri pentru a asigura bunăstarea angajaților noștri. Aceasta include instruirea angajaților care se simt rău să stea acasă și să consulte furnizorii de servicii medicale. Solicităm, de asemenea, tuturor angajaților să fie vigilenți cu privire la spălarea frecventă a mâinilor, folosirea mastilor si manusilor de protectie.

Modificarea sau anularea rezervărilor

       Dacă aveți o rezervare existentă, așteptăm cu nerăbdare să vă vedem și dorim să vă asigurăm că facem tot ce putem pentru a va asigura o experiență de închiriere profesionista. In paralel, daca doriți să modificați o rezervare facuta anerior declansarii starii de urgenta cauzata de Coronavirus, puteți face acest lucru fără a suporta nicio taxă de schimbare.

       Stim ca, traind in aceste timpuri provocatoare, multe persoane aleg soluții alternative de transport. Dacă aveți nevoie de o mașină de închiriat, suntem aici pentru dumneavoastră. Pentru orice întrebări, vă rugăm să ne sunați la 0765237772. Siguranța dvs. este prioritatea noastră cea mai mare și apreciem cu adevărat încrederea pe care o acordați echipei și companiei noastre, alegand o companie 100% cu capital iesean.