Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Comunicate de presa

Nova Rent introduce oficial in serviciile sale conceptul de Full Cover

2020-02-24 12:46:16 Autor: Nova Rent a Car
Nova Rent  introduce oficial in serviciile sale conceptul de Full Cover

       O data cu debutul anului 2020, Compania Nova Inchirieri masini Iasi anunta ca introduce, la cererea tot mai crescuta a consumatorilor de servicii de Rent, optiunea de Full Cover in oferta standard de servicii. Firma a cochetat in ultimii 2 ani cu acest tip de oferta, raspunzand astfel unei nise din ce in ce mai mari de clienti care solicitau variante suplimentare de a-si asigura o vacanta fara stres.

 

       Aceasta optiune de Full Cover vine in intampinarea clientilor cu promisiunea unei asigurari full casco, in care soferul este acoperit in riscuri precum accidentarea masinii din proprie culpa, avarii cu autor necunoscut, spargerea elementelor vitrate, distrugerea cauciucurilor si a jantelor, deteriorarea interiorului, etc. Pentru a beneficia de acest serviciu si a avea garantia unor calatorii fara griji, clientii achita o taxa suplimentara ce variaza in functie de tipul masinii si de numarul total de zile inchiriate. Pentru a va face o parere asupra costurilor presupuse de aceast nou serviciu, puteti accesa pagina oficiala a companiei

https://www.nova-rentacar.ro/masini-de-inchiriat , alegeti-va o masina si adaugati ca si servicii aditionale – taxa de Full Cover pentru a putea vedea raportul cost/beneficiu.

 

       Amintim ca Nova Rent a Car este o firma locala de inchirieri masini in Iasi si Iasi Aeroport. Parcul auto diversificat poate fi vazut in mod direct in strada Vasile Lupu 13, colt cu strada Nicorita 26. Agenti de vanzari pregatiti va stau la dispozitie la sediu pentru a va oferi toate informatiile necesare despre masini sau clauzele contractuale.