Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Comunicate de presa

NOVA Rent Iasi anunta extinderea promotiilor pana la sfarsitul lunii iunie

2020-06-13 10:32:33 Autor: Nova Rent a Car
NOVA Rent Iasi anunta extinderea promotiilor pana la sfarsitul lunii iunie

La inceputul lunii iunie, firma de inchirieri masini Nova anunta prelungirea promotiior actuale, pe fondul crizei generate de epidemia de Coronvirus. Raportandu-se la contextul geo-politic si economic, conducerea firmei a sesizat pe piata de Rent a Car o scadere fara precedent a cererii de masini, cauzata in mare parte de sistarea zborurilor internationale, precum si de scaderea veniturilor populatiei. Alaturi de domeniul inchirierilor de autoturisme, multe alte sectoare au fost afectate, cum ar fi: companiile aeriene, turismul prin hoteluri, pensiuni si restaurante, mall-urile si saloanele de infrumusetare, partea de medicina stomatologica si estetica, transportul terestru de persoane, scolile si gradinitele private, domeniul constructiilor si imobiliarele.

 

O data cu ridicarea restrictiilor aeriene si eliminarea obligativitatii carantinei imediat dupa sosirea dintr-o tara straina, Nova Rent a Car Iasi spera la o crestere a solicitarilor de inchiriere auto, drept pentru care a facut publica o declaratie prin care anunta extinderea promotiilor. Managerul companiei declara: “ Ne asteptam ca cererea sa creasca din 17 iunie, cand unul din cei mai mari operatori aerieni low cost din Iasi isi va reintroduce zborurile. Insa aceasta crestere trebuie privita in contextul in care clientii cauta preturi foarte mici, compatibile cu bugetele lor grav afectate de criza economica. Tocmai de aceea, Nova Inchirieri Masini isi va pastra in integralitate ofertele si promotiile care au fost in vigoare pe perioada starii de urgenta, din dorinta de a se adapta la noile asteptari ale solicitantilor”.

 

Flota companiei iesene, permanent pregatita de drum, o puteti vedea pe site-ul https://www.nova-rentacar.ro/masini-de-inchiriat , unde va puteti de asemenea alege si servicii aditionale precum scaunele de copii sau inaltatoare, sisteme GPS, suporturi si incarcatoare de telefon, portbagaje suspendate, pana la lanturi de zapada, raclete si solutii de degivrare in cazul sezonului rece. Firma face livrari si preluari de la Aeroportul Iasi indiferent de ora aterizarii avionului dvs, la preturi minime iar interventiile din week-end nu au taxe suplimentare.