Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Comunicate de presa

Nova Rent a Car Iasi sarbatoreste un deceniu de activitate

2020-05-13 10:15:35 Autor: Nova Rent a Car
Nova Rent a Car Iasi sarbatoreste un deceniu de activitate

Nova, firma ieseana de inchirieri masini, anunta oficial ca luna Mai 2020 este una de natura aniversara, intrucat compania infiintata in prima jumatatea a anului 2010 implineste 10 ani de activitate in domeniu. Intrata pe piata de profil in perioada imediat urmatoare a crizei economice din 2008/2009 cand firmele cu o slaba gestiune au intampinat dificultati serioase, Nova a beneficiat de un teren propice dezvoltarii deoarece insasi domeniul inchirieriulor auto era unul aflat la debut in zona Moldovei.

O data cu trecerea anilor si stabilizarea economiei romanesti, Nova si-a cimentat continuu strategia, vizand segmentul low-cost rental si aducand in fata clientilor o flota in continua crestere, cu modele si motorizari variate. Un partener viabil de crestere a fost Aeroportul Iasi, care prin extinderea sa remarcabila a fost un important pilon de dezvoltare.

La aniversarea primei decade de existenta, printre telurile companiei se numara in continuare fidelizarea clientilor si extinderea retelei de clienti care sunt la a doua si a treia inchiriere prin acordarea de reduceri si vouchere. Flexibilitatea rezervarilor, lipsa taxelor de week-end si numeroasele optiuni de plata sunt inca printre atuu-rile cu care Nova Rent si-a castigat pozitia de piata, facand din ea un brand local si firma ieseana cu cele mai multe recenzii pe motorul de cautare Google.

Cu aceasta ocazie deosebita, Lucian Molocea, administratorul https://www.nova-rentacar.ro marturiseste ca “cea mai mare satisfactie de-a lungul celor 10 ani de activitate este sa vada multumirea clientilor si promisiunea lor de a reveni”. Acesta spune de asemenea ca “multumirea clientilor vine la pachet si cu datoria morala a firmei de a pastra standardele inalte si seriozitatea serviciilor oferite”.

Nova Rent a Car este o firma de inchirieri autoturisme locata in Iasi; ofera spre inchiriere o flota de peste 20 masini, preponderent diesel si cu garantii foarte mici, cuprinse intre 150 si 250 euro. Pentru clienti, varsta minima de 21 ani si permisul de conducere mai vechi de 1 an sunt un “must have”.