Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Comunicate de presa

Nova Rent a Car Iasi garanteaza nivelul inalt de igiena al masinilor

2020-07-02 14:37:23 Autor: Nova Rent a Car
Nova Rent a Car Iasi garanteaza nivelul inalt de igiena al masinilor
Nova Rent a Car Iasi garanteaza nivelul inalt de igiena al masinilor
 
In contextul cresterii progresive a cazurilor de imbolnaviri cu noul tip de Coronavirus in Romania, firma ieseana Nova Rent a Car a declarat la 1 iulie 2020 ca masinile din flota sunt continuu igienizate pentru a garanta clientilor un grad crescut de siguranta din punct de vedere medical. Orice masina returnata este imobilizata in vederea curatarii si oprita de la inchiriere timp de 72 de ore, tocmai pentru a da timp solutiilor dezinfectante sa actioneze.
Conform laboratoarelor medicale Bioclinica, specialistii in domeniu au constatat ca virusul traieste pana la 3 ore in aerosoli (picaturi aeriene de secretii), pana la 70 de ore pe suprafete dure ca plastic, otel, sticla si pana la 24 ore pe zone poroase precum carton, tesatura, hartie. Tocmai de aceea, firma de Inchirieri masini Nova realizeaza curatarea temeinica a masinilor dupa fiecare client in cativa pasi: curatare clasica la spalatorie auto, curatarea scaunelor/banchetelor cu solutii pe baza de apa, detergent si Igienol (dezinfectant lichid pentru tesaturi, cu actiune asupra bacteriilor, ciupercilor si virusurilor), ca la final sa se aplice asupra suprafetelor tari solutiile biocide dupa cum urmeaza: Hygienum, dezinfectant universal pentru suprafete (un bactericid si fungicid cu eficacitate de 99.9% - avizat de Ministerul Sanatatii). In zona de primire a clientilor si birou se curata cu spray-uri pe baza de alcool cu minim 70% concentratie iar dispozitivele elecronice (laptopuri, telefoane, tablete, imprimante) sunt curatate cu servetele umede antibacteriene.
Reamintim ca  platforma www.nova-rentacar.ro apartine companiei Nova Rent Iasi, firma specializata pe activitatea de inchirieri masini pe termen scurt si mediu, avand sediul in Iasi, strada Vasile Lupu 13, adresa la care se poate vedea si flota auto diversificata pe care firma o pune la dispozitia doritorilor. Pentru a fi eligibili, acestia trebuie sa prezinte un permis de conducere mai vechi de minim 1 an si sa aiba cel putin 21 de ni impliniti.