Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Comunicate de presa

Nova Rent a Car anunta debutul colaborarii cu Centrul Comercial eGros Iasi

2020-10-07 17:50:51 Autor: Nova Rent a Car
Nova Rent a Car anunta debutul colaborarii cu Centrul Comercial eGros Iasi

            Firma de inchirierei masini Iasi – Nova Rent, anunta pentru toamna 2020 incheierea unei colaborari cu centrul eGros Iasi, cel mai mare complex comercial din nord-estul Romaniei, avand peste 1000 de standuri comerciale si un trafic zilnic de circa 15.000 de persoane.

            Conducerea Nova Rent a Car Iasi declara ca parteneriatul cu eGros va consta in actiuni de link-exchange, advertoriale, schimb de brosuri si pliante promotionale si particiarea la concursuri comune, de natura a fideliza si bonusa clientii si de a mari gradul de constientizare asupra ambelor branduri.

            Atat Nova inchirieri auto Iasi, cat si eGros sunt de parere ca au acelasi public tinta – oameni in cautare de produse si servicii de calitate, dar la preturi situate sub media pietei. Majoritatea celor care vin in Iasi din strainatate cu scopul de a-si face vacanta sau de a-si vizita familia isi inchiriaza o masina din dorinta de a-si spori mobilitatea si trec cel putin o data pe la centrul comercial eGros. Aici au la dispozitie tot ce le trebuie pentru lista lor – de la magazine de imbracaminte si incaltaminte, articole de nunta si botez, jucarii si bijuterii, servicii de curatatorie/spalatorie, coafor, ateliere de croitorie si retus, agentii de tursim si schimb valutar, farmacii si zona de food-court.

            Actiunea s-a nascut din dorinta Nova inchirieri auto Iasi de a strange laolalta cat mai multe firme locale, pentru a face front comun in fata provocarilor de orice fel si a genera sustinere reciproca in mediul de afaceri iesean.