Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Comunicate de presa

Nova Iasi se alatura campaniilor umanitare pe parcursul starii de urgenta

2020-04-30 18:16:05 Autor: Nova Rent a Car
Nova Iasi se alatura campaniilor umanitare pe parcursul starii de urgenta

Cum pandemia de Coronavirus a adus multiple atingeri mediilor sociale si de afaceri, firma ieseana Nova Rent a Car anunta ca s-a hotarat sa se alature strigatelor de ajutor lansate de diferite medii private sau de business si de organizatiile non-guvernamentale. Provocarile multiple si impactul negativ al virusului asupra tuturor aspectelor vietii cotidiene a determinat ca multi oameni sa lanseze campanii in care sa sprijine achizitionarea de aparatura si echipamente medicale, sa sustina oamenii neajutorati aflati in izolare sau sa stranga fonduri pentru categoriile afectate.

Nova Rent anunta ca va participa cu bucurie oricarui demers de acest fel, punand la dispozitia celor interesati timpul si daruirea personala, dar mai ales masinile aflate in flota sa auto de pe raza judetului Iasi. Acestea, in stare tehnica foarte buna si cu toate actele la zi, pot deservi unor actiuni precum: deplasarea voluntarilor intre obiective de interes specific, aprovizionarea cu mancare si apa a grupurilor pe care boala si starea de izolare le-a vulnerabilizat, transportul de tehnica medicala necesara in spitale sau transportul de materiale precum: masti, manusi, viziere si combinezoane necesare personalului aflat in linia intai in lupta cu noul tip de Coronavirus.

Mentionam ca firma ieseana Nova Rent a Car are ca profil de activitate inchirierile de masini, actionand atat la sediul sau din oras, cat si la Aeroportul Iasi. Are o vechime pe piata de mai bine de 10 ani si dispune de o flota vasta de peste 20 de masini, de tipuri si dimensiuni diferite. Parcul de autoturisme si preturile practicate sunt la un click distanta pe Web-site-ul sau: https://www.nova-rentacar.ro/masini-de-inchiriat .

Firma vine, deasemenea, in intampinarea oricarei initiative care poate aduce plus valoare societatii per ansamblu si oamenilor in special, fiind deschisa la orice propunere si solicitare noua, de natura a limita raspandirea infectiei cu Covid-19 si a ajuta la revenirea cat mai rapida la o viata normala.