Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Comunicate de presa

Noua politica de predare/preluare auto la Nova Rent Iasi

2020-09-21 11:20:37 Autor: Nova Rent a Car
Noua politica de predare/preluare auto la Nova Rent Iasi
Pe fondul noilor restrictii din ultimele luni, firma ieseana Nova Rent a Car da publicitatii noile conditii in care se va desfasura procesul de predare si preluare a autoturismelor inchiriate. Astfel, ca urmare a precautiilor ce se impun din cauza pandemiei de Coronavirus, politica de pick-up – drop off a suferit cateva modificari, toate noile masuri luate fiind cu intentia de a preveni raspandirea virusului si din dorinta de a asigura clientilor masini perfect sigure.
 
Pe perioada in care amenintarea cu infectia Covid-19 ramane la cote ridicate, Nova Rent  recomanda ca, atunci cand vin sa ridice masina dorita de la sediu, clientii sa nu vina insotiti de prieteni sau familie, iar daca acest lucru se intampla totusi, acestia vor fi rugati sa astepte afara efectuarea formalitatilor. De la sine inteles, clientii si agentii de inchirieri masini Iasi vor trebui sa poarte masa de protectie pe toata durata procesului de inchiriere (citire si semnare contract, plata si inspectie masina) si sa foloseasca dezinfectantii aflati la dispozitia lor in spatiul de lucru. 
 
In ceea ce priveste plata serviciilor, clientii sunt rugati pe cat posibil sa achite cu cardul de credit sau debit, evitand folosirea si contaminarea prin intermediul bancnotelor. La predare masinii catre client, reprezentantul Nova Rent a Car Iasi nu mai are voie sa urce in masina alaturi de client pentru a-i prezenta panoul de bord si comenzile masinii, acest lucru trebuind facut pastrand o distanta convenabila.
 
La returnarea masinii, in momentul in care se expira perioada contractuala, firma roaga clientii ca masinile inchiriate sa fie returnate doar de catre persoana inscrisa in contract, evitand astfel formarea de grupuri de 3-4 persoane care ar putea veni in contact si ar risca eventuala raspandire a virusului. Masina returnata va fi imobilizata la sediu pentru 24-48 de ore, timp in care i se vor face procedurile standard de curatare si dezinfectare.