Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Comunicate de presa

Noi facilitati pentru cetatenii straini care acceseaza website-ul Nova Rent a Car Iasi

2020-03-12 19:07:20 Autor: Nova Rent a Car
Noi facilitati pentru cetatenii straini care acceseaza website-ul Nova Rent a Car Iasi

In dorinta de a creste gradul de adresabilitate si de a veni in intampinarea clientilor, indiferent de tara lor de provenienta, Nova Rent va aduce la cunostinta ca adauga oficial in pagina web, pe langa limba engleza, optiunea de limba Germana si limba Franceza.

Pe fondul cresterii progresive a mobilitatii oamenilor la nivel global si la nivel european in special, pe fondul cresterii timide a turismului in Romania, a multor programe de schimb inter-cultural si a cresterii usoare a mediului de afaceri - se  simte o diversitate a oamenilor si pe segmentul de rent a car. Cetateni de diferite nationalitati apeleaza la optiunea inchirierii unei masini in zona Moldovei in dorinta de a-si usura sederea in zona, a-si atinge mai usor obiectivele de business din agenda sau din dorinta de a vizita imprejurimile cu potential turistic. Tocmai de aceea, firma Nova rent a car Iasi incearca sa le usureze cautarile prin introducerea in  meniu a limbii Germane si a limbii Franceze, acestia gasind astfel mult mai usor raspuns la intrebarile lor.

Germana, figureaza ca limba materna folosita de majoritatea locuitorilor din tari precum Germania, Austria, Elvetia, Luxemburg si Lichtenstein si este accesibila la sectiunea in germana a sitelui. De asemnea, Franceza este vorbita de aproximativ 220 milioane de oameni ca limba materna, secunda sau straina si este pe locul 2 in clasamentul numarului de vorbitori, dupa limba engleza. Sectiunea in franceza aici: https://www.nova-rentacar.ro/fr/

Nova Rent inchiriaza masini in Iasi si Iasi aeroport, punand la dispozitia clentilor masini de diferite categorii: mici, medii sau mari, diesel sau benzina, cu garantie sau fara. Plata cu cardul si livrarile non-stop la aeroport sunt un avantaj in plus de care clientii pot beneficia. Flota auto poate fi vazuta fizic la sediul din Strada Vasile Lupu 13 sau on-line pe pagina web a firmei mentionata mai sus.