Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Comunicate de presa

Noi achizitii in flota Nova Rent a Car Iasi pentru primavara 2020

2020-04-16 15:01:12 Autor: Nova Rent a Car
Noi achizitii in flota Nova Rent a Car Iasi pentru primavara 2020

Debutul lui 2020 a adus tuturor mari schimbari in contextul creat de pandemia cu Covid-19. Viata privata si toate sectoarele publice au suferit perturbari, insa toate companiile sunt puse acum in fata unei realitati in care sunt doar doua optiuni: plafonare sau reinventare.

In acest cadru, firma Nova Rent a Car Iasi alege sa lupte in continuare si anunta cu bucurie marirea flotei auto, adugand noi modele in portofoliul sau. Aceasta extindere urmareste diversificarea serviciilor, astfel incat clientii sa poata gasi din cateva click-uri tot ceea ce isi doresc: masini mici sau medii, sedanuri incapatoare sau station-wagon-uri versatile, dube de marfa sau microbuze 8+1. 

De asemenea, servicii adicente precum: tranfer la/de la aeroport Iasi, asistenta la check-in, furnizarea de scaunele si inaltatoare pentru copii, lanturi de zapada, sisteme GPS, ajutor in achizitia de bilete avion, cartele pre-pay si chiar schimb valutar, toate la un loc sunt strategii cu care Nova Inchirieri incearca sa vina in intampinarea nevoilor clientilor sai.

Strategia pe termen mediu si lung a companiei vizeaza cimentarea relatiei cu clientii si transformarea lor in parteneri si prieteni. Astfel, ca feed-back la solicitarile si necesitatile lor, Nova Rent introduce in aceasta primavara noi modele care vor fi in curand vizibile pe site-ul https://www.nova-rentacar.ro/masini-de-inchiriat : Skoda Fabia facelift (acoperind aici nisa masinilor mici, de oras, putin poluante si foarte economice), Seat Leon station-wagon (un diesel foarte cautat, in special de cei cu familie numeroasa care calatoresc cu bagaje mari), Opel Astra K (un hach-back compact cu design atractiv si motorizare diesel) si Dacia Sandero (un model care desi nu va face valva prin aspect si tehnologie, cu siguranta va avea multi adepti ce vizeaza gama low-cost, cu accent pe preturile mici si foarte mici).