Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Comunicate de presa

Mercedes Sprinter, o noutate in parcul auto Nova Rent

2020-06-02 10:34:39 Autor: Nova Rent a Car
Mercedes Sprinter, o noutate in parcul auto Nova Rent

            Compania Nova Rent a Car Iasi anunta cu entuziasm introducerea pe flota a gamei de microbuze Mercedes Sprinter, in incercarea de a aborda segmentul clientilor care calatoresc cu familii extinse sau grupuri de prieteni. Conform spuselor reprezentantilor firmei, primul microbuz va fi disponibil publicului incepand cu 1 iunie 2020, cand toata lumea spera la masuri mai relaxate in ceea ce priveste raspandirea noului Coronavirus.

            Urmarind indeaproape recomandarile autoritatilor nationale si internationale, Nova Rent este optimista ca, cel tarziu la jumatatea lunii iunie, oamenii vor avea liber la distractie si la deplasari, mai ales ca sezonul estival va fi si el deschis in curand. In acest sens, toti cei doritori vor putea inchiria un microbuz extrem de versatil, avand in dotare 8 locuri si un portbagaj super dimensionat.

            In ceea ce priveste versiunea de motorizare, Mercedes Sprinter vine la pachet cu un motor de 2148 centimetri cubi si 150 cai putere, avand o medie de consum de 9,6% urban si 7.5 in afara orasului. Usile din spate ofera o ampla deschidere pentru incarcarea de bagaje, articole diverse sau aparatura, usa laterala este utila in special pasagerilor aflati pe cele 5 locuri din interior, iar cele doua usi din fata deservesc soferul si pasagerul din dreapta.

            Preturile si prezentarea  masinii se pot vedea pe site-ul firmei https://www.nova-rentacar.ro/masini-de-inchiriat/31/microbuz . Orice alte detalii sau cereri de rezervare se pot opera si telefonic la numarul 004.0765 23 77 72. De asemenea, Nova Rent anunta ca pentru aceasta versiune de microbuz este disponibila si optiunea de Full Cover, in care, pentru plata unei taxe incepand cu 90 euro/total, clientii pot beneficia de o calatorie fara griji, avand toate riscurile acoperite.

            Nova Rent a Car Iasi este axata in continuare pe oferirea de masini spre inchiriere atat in zona judetului Iasi cat si pe regiunea Moldovei. Urmareste pozitionarea pe segmentul “low-cost rental”, unde clientii se pot bucura de tarife avantajoase si masini de medie, foarte bine intretinute.