Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Comunicate de presa

Ford Transit Custom – “new entry” in flota Nova Rent a Car

2021-02-12 10:35:54 Autor: Nova Rent a Car
Ford Transit Custom – “new entry” in flota Nova Rent a Car

            Nova Rent a pregatit pentru sezonul de vara 2021 o noua surpriza pentru amatorii de calatorii in tara. Este vorba despre un microbuz Ford Transit Custom, dotat cu 8+1 locuri, dispuse in felul urmator: 2 locuri de pasageri in fata plus locul soferului, 3 locuri pe randul din mijloc, cu acces facil prin deshiderea usii laterale culisante si 3 locuri in spate, cu acces prin rabatarea primului scaun al randului din mijloc. Fiecare rand in parte are posibilitatea de a-si personaliza intensitatea si temperatura aerului conditionat, care se disperseaza atat prin prizele din tavan, cat si prin cele din podea; aceasta fara a afecta setarile facute de catre sofer la bord pentru propriul comfort.

            Masina dispune si de un loc generos pentru bagaje, cu acces prin usile din spate la un compartiment de 60 cm/ 130 cm, adaugat unei inaltimi de 140 cm. Motorul de 2.2 diesel ii ofera un cuplu suficient pentru drumuri lungi dar favorizeaza si un consum moderat de 8-10%, in functie de regimul de condus. Preturile defalcate pe perioade si garantia aferenta se pot vedea pe site-ul firmei, accesand linkul: https://www.nova-rentacar.ro/detalii-masina/ford-transit-custom-81/36.

            Flota Nova Rent a Car, firma ieseana de inchirieri masini, va asteapta cu o gama diversificata , de la cele mai mici, pana la cele mai mari. Informatii suplimentare si rezervari puteti obtine la numarul de telefon – 0765 23 77 72, sau direct la sediul firmei din strada Vasile Lupu 13, in Intersectie Bucsinescu.