Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Utilitatea serviciilor de Rent a Car

2020-04-16 12:05:22 Autor: Nova Rent a Car
Utilitatea serviciilor de Rent a Car

 

       Cu totii iubim calatoriile. Iubim sa descoperim locuri noi, sa ne reconectam la natura, sa ne intalnim cu cei dragi si sa ne vizitam locurile natale. Tocmai de aceea intotdeauna vom avea nevoie de o masina pe care sa ne putem baza pentru toate cele enumerate anterior si nu numai.

       Pe aceste considerente, firmele de Inchirieri Masini incearca sa vina in intampinarea nevoilor de deplasare pentru aceia dintre dvs care nu aveti o masina, din diverse cauze (sunteti veniti din straintatate cu avionul si aveti nevoie de un mijloc de deplasare, aveti masina imobilizata pe o perioada mare in service, conduceti o masina de oras si va doriti ceva mai incapator pentru o mica excursie cu familia, nu aveti deloc o masina pentru ca nu doriti sa va impovarati cu cheltuieli obositoare precum asigurare, rovigneta, inspectie tehnica periodica, revizii, distributii si alte reparatii).

       Atunci cand inchiriati o masina de la Nova Rent a Car Iasi aveti garantia ca primiti ceea ce cautati – o masina servisata conform specificatiilor tehnice, cu asigurari si inspectii facute la timp, curata la exterior si igienizata la interior, cu plinul facut si toate actele la purtator, cu cauciucuri adecvate sezonului in curs, echipata cu pachetul legislativ obligatoriu (trusa medicala, stingator de incendiu, triunghi reflectorizant), roata de rezerva si kitul de schimbat.

       Pe langa acestea, calatoria dvs este una fara griji datorata clauzei de asistenta rutiera pe care compania o ofera si a numarului de telefon care va sta la dispozitie 24 ore din 24. In aceste conditii, va puteti axa doar pe scopul dvs si pe starea de spirit, fie ca inchiriati o masina pentru deplasari de afaceri, strict personale sau de tip turistic. Agentii Nova Rent sunt pregatiti sa raspunda nevoilor clientilor, facand preluari si predari indiferent de zi sau ora, fara taxe de week-end si fara costuri ascunse. Contractul de inchirieri este la dispozitia dvs spre a fi studiat, plata este facila si se poate face cu cardul sau cash in diferite monede europene iar transferul la aeroport se poate face in 15 minute de la biroul nostru din Bucsinescu. Alte nelamuriri? va stam la dispozitie - 0765 23 77 72.