Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Promotii de toamna la inchirieri auto in Iasi

2020-10-15 11:09:03 Autor: Nova Rent a Car
Promotii de toamna la inchirieri auto in Iasi

Profitati de preturi fara precedent si masini bune. Inchirieri masini in Iasi. Rezervati acum!

 

Coronavirus(COVID-19) update

Pe fundalul unei lumi care evoluează rapid, vrem să știți că rămânem dedicați și pregătiți să vă ajutăm să ajungeți oriunde aveți nevoie. În calitate de furnizor esențial de servicii, am rămas deschiși să deservim clienții care se bazează pe noi pentru a oferi opțiuni critice de mobilitate și pe cei din prima linie a eforturilor de ajutorare.

Mai jos este o actualizare și câțiva pași pe care îi luăm pentru a proteja clienții și angajații.

 

Operatiuni complete  de curățare

Astăzi și în fiecare zi, ne-am angajat să menținem cele mai înalte standarde de curățenie din industrie. Acum, mai mult ca oricând, clienții și angajații noștri merită să știe că suntem în spatele acestui angajament de a mentine cele mai inalte standarde de curatenie. Ne angajăm să depășim și dincolo de protocoalele noastre deja riguroase de curățare, inclusiv proceduri stricte de igienizare pentru a proteja sănătatea și siguranța tuturor.

Deși am avut întotdeauna un proces de formare foarte formal, care instruiește toți angajații cu privire la curățarea corectă a unui vehicul, angajații sunt instruiți să implementeze mandate noi și mai cuprinzătoare, care includ îndrumări de curățare îmbunătățite pentru vehiculele  și locații noastre precum și aplicarea practicilor de distanțare socială.

 

Punem în aplicare măsuri suplimentare pentru a curăța și dezinfecta locațiile noastre, în conformitate cu îndrumările autorităților de sănătate. Aceasta include igienizarea frecventă a suprafețelor care pot fi atinse cu dezinfectant pe tot parcursul zilei, cum ar fi blaturi, telefoane, tablete, dispozitive de plată, mânerele ușilor, printre alte zone cu atingere înaltă.

 

Masuri de precautie pentru reducerea raspandirii
Posibilitatea de a efectua rezervari online si prin telefon