Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

De ce este mai bine sa rezervam o masina in avans?

2018-06-09 16:42:46 Autor: Nova Rent a Car

Daca doriti sa vizitati orasul Iasi sau Moldova in scop turistic sau de afaceri puteti oricand sa inchiriati o masina de la nova rent a car in aeroportul international Iasi

Masina va astepata
Dupa aterizare sunteti cu un pas inaintea tuturor. In timp ce restul clientilor asteapta la coada d-voastra puteti merge direct la masina unde sunteti asteptat de un reprezentat Nova Rent a Car care o sa va predea masina, astfel puteti ajunge la destinatia d-voastra in cel mai scurt timp posibil. Este simplu!

Intotdeauna masina potrivita
Fara o rezervare facuta in prealabil nu exista nici o informatie despre masina care va fi disponibila. Masina pe care ati avut-o in minte s-ar putea sa fie deja inchiriata. Daca de exemplu efectuati o inchiriere pentru un grup s-ar putea sa primiti o masina cu spatiu mai mic pentru scaune si bagaje. De asemenea exista si posibilitatea unor cerinte speciale ca scaun copil, lanturi de iarna sa fie indisponibile.

Vreti sa fiti siguri ca primiti spre inchiriere o masina care va place? Prin plasarea unei rezervari in avans acst lucru se va intampla cu siguranta.

Nici o diferenta in pretul de rezervare
Cel mai mare plus in efectuarea unei rezervari in avans este binenteles acela ca primiti masina potrivita. De asemenea stiti exact care sunt costurile. Cand inchiriati o masina direct de la aeroport nu exista nici o garantie ca pretul de inchiriere a acesteia se va incadra in bugetul d-voastra. Daca rezervati in avans aveti garantia 100% ca pretul ramane acelasi si nu sunt termene si conditii suplimentare.