Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Ce masina inchiriati pentru urmatoarea dvs calatorie?

2019-01-24 15:12:32 Autor: Nova Rent a Car

... planificare...

 

...diversificare...

     

      Flota auto pe care Nova Rent a Car o pune la dispozitia clientilor este diversiticata. Unul dintre motivele pentru care ne-am dorit aceasta diversificare este pentru ca si necesitatile dumneavoastra sunt diferite. Daca uneori aveti nevoie sa va rezolvati problemele din punctul A in punctul B, strict pe zona urbana, alteori calatoriti la munte sau la mare cu familia extinsa sau aveti nevoie doar de un portbagaj mare pentru transportul diferitelor articole - intrati pe site-ul NOVA pentru a va planifica din timp calatoria: https://www.nova-rentacar.ro/masini-de-inchiriat

       Astfel, primele pe lista recomandarilor in ceea ce priveste deplasarea in oras sunt Opel Corsa, Ford Fiesta sau Peugeot 107. Motorizarile mici aduc dupa ele beneficiul consumului redus, pluseaza la capitolul “loc de parcare minuscul”, sunt usor de manevrat, versatile si nu in ultimul rand - preferatele doamnelor sau ale cuplurilor tinere. Potrivite pe distante mici si medii, cu un portbagaj perfect pentru 2-3 geamantane, sunt demne de luat in considerare daca va ganditi sa inchiriati o masina in perioada urmatoare.

 

      Pe zona de mijloc, gata sa satisfaca atat cerintele iubitorilor de clasa Mini, cat si pe cei dispusi sa faca un compromis de la gama berlinelor, se plaseaza foarte bine VW Golf, Opel Astra si Skoda Fabia. Considerabil mai incapatoare decat suratele mentionate mai sus, isi pastreaza insa caracterul compact, plusand mult la spatiul destinat pasagerilor din spate si la puterea motorului. Sunt variantele perfecte, atat pe distante mici si zona de oras, cat si pe curse mai lungi, ceea ce le face ideale pentru escapade romantice la munte sau mare.

       Familie numeroasa sau bagaje colosale? Sedanurile cu hayon sunt ceea ce va trebuie, deschiderea ampla a portbagajului facandu-le ideale pentru transportarea unor articole de mari dimensiuni, articole de mobila, diferite electrocasnice, carucioare si scaune pentru copii, etc. Aici puteti alege sa inchiriati dintre autoturisme precum Skoda Octavia, Skoda Rapid sau Ford Mondeo. Sunt foarte versatile pentru 4-5 pasageri, motorizarile de 1.6 pana la 1.9 diesel asigurand un cuplu suficient si confortabil pentru deplasarile pe distante lungi si nu numai.

 

       Nu in ultimul rand trebuie sa mentionam aici si categoria 4x4, a autoturismelor cu tractiune integrala pe toate 4 rotile, Dacia Duster fiind candidatul ideal la categoria de SUV accesibil ca pret. Departe de a fi un etalon al luxului, Dusterul este pe gustul multor oameni si a inregistrat succes dupa succes in multe tari europene. Portbagajul mare, spatiul interior mai mult decat generos, garda inalta la sol sau motorul economic de 1.5 diesel sunt cateva dintre atuurile cu care Dacia Duster vine in intampinarea clientilor de Rent a Car atat in sezonul rece cat si in cel estival.