Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Care sunt cele mai frumoase masini aflate in productie in acest moment? Dar cele mai urate?

2022-08-03 10:44:20 Autor: Nova Rent a Car
Care sunt cele mai frumoase masini aflate in productie in acest moment? Dar cele mai urate?


Care sunt cele mai frumoase dar și cele mai urâte mașini care se află la vânzare în acest moment? În acest articol biroul de închirieri auto Nova Rent a Car din Iași va prezenta o părere subiectivă despre această temă iar cititorii noștri vor decide dacă sunt sau nu de acord cu noi. Vom parcurge lista de producători auto în ordine alfabetică și s-ar putea să observați că lipsesc câțiva dintre aceștia dintr-un motiv simplu, nu produc nici o mașină urâtă, toate au un design exterior reușit. În schimb sunt unii producători auto care nu construiesc nici o mașină frumoasă, toate au un design nereușit, îi vom prezenta la sfârșitul articolului.

Începem această listă cu Audi iar mașina care arată cel mai bine de la acest producător este modelul electric e-tron GT, nu modelul R8 care arată și el foarte bine, părerea noastră este că e-tron arată și mai bine. În mod ironic cea mai urâtă mașină de la Audi este tot electrică și anume modelul Q4 e-tron. Spatele, părțile laterale și interiorul sunt toate desenate frumos dar în schimb fața arată foarte greșit în tot acest design, grila radiatorului pur și simplu nu se potrivește și nici măcar nu este nevoie de aceasta, este vorba de o mașină electrică.

În ceea ce privește producătorul de mașini Bentley decizia este foarte ușoară, astfel modelul Continental GT arată superb în timp ce modelul Bentayga nu, și mai multe nu avem de spus în ceea ce privește acest producător auto.

Cel mai reușit BMW este fără îndoială Seria 8 care dispune de grilele de radiator tradiționale și din lateral profilul modelului coupe este foarte reușit. Cel mai urât model ar putea fi iX dar nu este acesta, ar putea fi noul X7 dar nu este acesta, ar putea fi Seria 2 Active Tourer dar nu este nici aceasta, cel mai urât model BMW din punctul de vedere al biroului de închirieri mașini Nova Rent a Car din Iași este noul Seria 7 a cărei grile de radiator imense combinate cu noile faruri, oare la ce s-au gândit designerii?

Cupra Formentor este o mașină care arată foarte bine în poze dar arată și mai bine în realitate. Opusul este adevărat în ceea ce privește modelul Cupra Born car nu arată bine în poze și arată și mai urât în realitate. Practic aceasta este un model VW ID.3 care are o față foarte neatractivă.

Considerăm că modelul electric Spring de la producătorul de mașini autohton Dacia are cel mai reușit design exterior, nu este o mașină chiar frumoasă dar nici nu este urâtă. Cel mai neatractiv model este Jogger. Dacia Jogger este foarte bună pentru ceea ce a fost construită, este foarte practică dar rezultatul nu arată bine. De exemplu arată ca o berlină care a fost înălțată,  apoi combinată cu un hatchback și l-a sfârșit i-au fost aplicate stopurile de la un model Volvo mai vechi, la final toate aceste combinații nu se potrivesc prea bine dintr-o perspectivă vizuală.

Următorul producător auto este Ferrari iar din punctul nostru de vedere 296 este cel mai frumos model Ferrari aflat la vânzare în acest moment, este ca și cum Ferrari a luat cele mai reușite elemente de design de la modelele mai vechi și le-a combinat pentru a da naștere lui 296. Cel mai urât Ferrari este modelul Portofino, dacă ați cumpărat unul din aceste modele atunci sunteți norocoși pentru că ați reușit să cumpărați un lucru foarte rar, un Ferrari urât.

Cel mai frumos Fiat este modelul 500 la fel ca toate versiunile sale precedente iar cel mai urât model este Tipo care pare că nici măcar nu provine de la același producător auto.

Mustang Mach-E este un SUV electric și este cel mai frumos model din gama Ford în schimb nu au fost prea inspirați când au desenat modelul EcoSport și este evident că au făcut economii în ceea ce privește bugetul echipei de design, EcoSport fiind cel mai urât model Ford.

La producătorul de mașini Honda avem impresia că sunt două echipe de design, una care este responsabilă pentru designul de mașini frumoase și una care desenează mașini urâte. Astfel modelele care arată bine sunt NSX, HR-V și bineînțeles cea mai frumoasă dintre toate, micuța Honda e. Modele cu design nu prea inspirat sunt CR-V și Jazz care arată ca o broască furioasă.

Hyundai Ioniq 5, din punctul de vedere al biroului de închirieri auto Nova Rent a Car din Iași, este una din cele mai frumoase modele de pe piață în acest moment iar modelul Tucson unul dintre cele mai urâte, este ca și cum în acest model au fost copiate cele mai urâte elemente de design de la alți producători auto.

Cea mai frumoasă mașină de la producătorul Jaguar nu este o mașină sport ci una electrică iar aceasta se numește I-Pace, cea mai urâtă este de asemenea un Pace și anume E-Pace care este SUV de lux compact.

În ceea ce privește producătorul auto Jeep este foarte ușoară decizia, modelul Wrangler arată bine iar modelul Renegate arată urât.

Cea mai frumoasă Kia disponibilă pe piață este modelul electric EV6 care are un design exterior foarte reușit în timp ce cel mai urât model este SUV-ul Sportage la care designul grilei radiatorului este complet aiurea.

Land Rover-ul care arată cel mai bine este noul model Defender care are un design mai reușit decât modelul original și este meritul echipei de design JLR (Jaguar Land Rover) care a trebuit să-și repare greșeala după ce au desenat cel mai urât model din gama Land Rover și anume noul Discovery.

Lexus LC Coupe este o lucrare de design foarte reușită, o mașină care arată splendid în schimb aplicarea acelorași elemente de design la un SUV a dat naștere la cea mai urâtă mașină de la Lexus și anume modelul UX.

Modelul MC20 este fără îndoială cea mai frumoasă mașină de la producătorul auto Maserati iar cel mai urât model este Ghibli care are un nas lăsat iar spatele pare a fi fost copiat de la un Hyundai vechi înainte ca aceștia să învețe să deseneze mașini reușite.

Cel mai frumos McLaren este modelul 765LT, este complet unic cu farurile sale furioase și unghiuri agresive în timp cel modelul GT este cel mai nereușit cu al său design generic și plictisitor.

Mercedes-ul care arată cel mai bine, din punctul de vedere al biroului de închirieri auto Nova Rent a Car din Iași, nu este noul model sport SL ci SUV-ul G Class iar cel mai nereușit exterior îl are modelul electric EQS, este ca și cum echipa de design a creat un model concept pe care l-au lăsat prea aproape de foc iar fabrica nu a realizat acest lucru și au construit pe baza lui iar rezultatul arată ca o înghețată topită.

Modelul Ariya este cea mai frumoasă mașină de la producătorul Nissan în timp ce modelul electric Leaf este cea mai urâtă.

La Peugeot se pare că un zero în plus poate să facă toată diferența, și nu întru-un mod pozitiv, de exemplu modelul 508 arată superb iar modelul 5008 arată urât.

Phantom este cel mai frumos model din gama Rolls-Royce în timp ce SUV-ul Cullinan este cel mai urât iar vopsit în negru arată ca un taxi londonez.

A face un SUV mic să arate bine nu este ușor dar modelul Captur de la Renault este o excepție, în schimb este ușor a face o mașină electrică să arate bine dar Renault a eșuat cu modelul Zoe care este un pic urâtă.

Cea mai frumoasă mașină de la producătorul Suzuki este modelul Jimny iar cea mai urâtă este SUV-ul S-Cross care este urâtă din față, din lateral și din spate.

Tesla care arată cel mai bine este Model 3 iar cea mai urâtă este Model Y care arată ca un Model 3 care a mâncat toate plăcintele.

Cea mai frumoasă Toyota este modelul GR Yaris, iar acest lucru nici nu poate fi pus la îndoială în timp ce cea mai urâtă Toyota este modelul Prius mai ales din spate.

Cel mai frumos Volkswagen este duba electrică ID. Buzz în timp ce cea mai urâtă mașină a lor este tot una electrică și anume ID.4 al cărei design pur și simplu nu atrage privirile.

Brandurile care construiesc doar mașini care arată bine sunt Aston Martin, Lamborghini, Polestar, Porsche și Volvo. Apoi mai sunt constructorii auto a căror mașini chiar dacă nu sunt frumoase, nici una nu este urâtă: Alfa Romeo, DS Automobile, Genesis Motor, Seat și Skoda. În final am ajuns la constructorii auto care din punctul nostru de vedere produc doar mașini urâte iar aceștia sunt Citroen, Mini, Subaru și Ssangyong.

 

 
Pentru rezervări NON-STOP vă rugăm să ne contactați:

0765.237.772
contact@nova-rentacar.ro