Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Bugatti Tourbillon: O Nouă Eră în Performanța Auto

2024-07-02 18:15:58 Autor: Nova Rent a Car
Bugatti Tourbillon: O Nouă Eră în Performanța Auto


Brandul Bugatti este sinonim cu excelența și inovația în domeniul automobilistic. De-a lungul decadelor, Bugatti a redefinit limitele performanței și luxului, marcând etape esențiale în istoria auto. În 2004, Bugatti a introdus modelul Veyron, un hypercar de 1001 cai putere care a revoluționat industria auto. Următorul pas a fost modelul Chiron, lansat în 2016, cu o putere impresionantă de 1500 cai putere și un motor avansat de 8.0 litri, quad-turbo W16 iar acum, la 20 de ani de la apariția primului hypercar, biroul Nova închirieri auto Iași vă anunță că Bugatti ridică din nou ștacheta cu noul model Bugatti Tourbillon.

Noul Bugatti Tourbillon este un adevărat miracol al ingineriei, un succesor demn al modelului Chiron. Echipat cu un motor hibrid V16 care dezvoltă 1800 cai putere, Tourbillon promite performanțe uluitoare, atingând viteze de până la 450 km/h. Designul său captivant și tehnologia de ultimă generație subliniază angajamentul Bugatti de a crea vehicule care îmbină puterea brută cu eleganța sofisticată.

Numele „Tourbillon” nu este ales întâmplător. În orologerie, un tourbillon este un mecanism complex care îmbunătățește precizia ceasurilor de lux, simbolizând perfecțiunea și atenția la detalii. Astfel, Bugatti Tourbillon își propune să întruchipeze aceste valori în lumea automobilelor. Fără motorul iconic W16 care a definit modelele anterioare, Tourbillon se bazează pe o platformă complet nouă și o tehnologie avansată care promite să stabilească noi standarde în industrie.

Fiind o mașină concepută să reziste testului timpului, Bugatti Tourbillon utilizează tehnici de design și inginerie care nu se vor demoda. De exemplu, panoul de instrumente analogice, realizat de ceasornicari elvețieni, aduce un omagiu măiestriei artizanale. Așa cum tourbillon-ul ceasurilor rămâne un simbol al excelenței, Bugatti Tourbillon este gândit să devină o piesă de colecție, admirată și apreciată de generații viitoare. Cu un preț de pornire de care de apropie de 4 milioane de euro, Bugatti Tourbillon nu este doar un vehicul, ci o declarație de statut și un exemplu de inovație tehnologică. Disponibil de anul viitor, Tourbillon promite să redefinească din nou conceptul de hypercar și să rămână un etalon de performanță și lux în anii ce vor urma.


Designul Exterior al Bugatti Tourbillon: O Capodoperă Aerodinamică și Estetică

Bugatti Tourbillon reprezintă un punct de referință în designul auto, combinând estetica de vârf cu performanța aerodinamică excepțională. Fiecare detaliu al acestui vehicul de lux este rezultatul unei inginerii meticuloase și a unui design atent, menite să asigure nu doar o performanță extraordinară, ci și o prezență vizuală impresionantă.

Elemente Iconice și Proporții Armonioase. Deși Tourbillon este o mașină complet nouă, fără legături directe cu modelul Chiron, păstrează unele dintre elementele de design emblematice ale Bugatti, cum ar fi grila în formă de potcoavă și linia centrală distinctivă. Forma sa unică, cu contururi sculptate și proporții elegante, atrage imediat privirile. Linia C cu două tonuri de culoare pe partea din spate accentuează designul sofisticat și oferă o identitate vizuală puternică. Portierele cu deschidere în formă de diedru, acționate electric, nu doar că facilitează accesul în vehicul, ci oferă și un sentiment dramatic de sosire. Acestea pot fi deschise și închise atât de la telecomandă, cât și de la consola centrală, subliniind atenția la detalii și confortul utilizatorului.

Inovații Tehnologice și Aerodinamice. Unul dintre aspectele inovatoare ale designului Tourbillon pe care compania Nova închirieri auto Iași aeroport dorește să o menționeze în mod special este poziționarea cutiei de viteze în spatele motorului, permițând o cabină mai îngustă și un design mai robust al aripilor frontale. Acest aranjament contribuie la un profil aerodinamic optimizat, îmbunătățind fluxul de aer peste mașină. Pachetul inteligent al componentelor permite, de asemenea, ca partea frontală să fie mai joasă, ceea ce îmbunătățește aerodinamica și oferă vehiculului un aspect mai agresiv. Pentru a răspunde nevoilor de protecție la impact și răcire, Bugatti Tourbillon dispune de o admisie de aer frontală care direcționează aerul prin grilă, în jurul compartimentului de bagaje frontal (care este foarte mic, are un volum de sub 10 litri) și prin două radiatoare, ieșind apoi prin două fante de pe capotă. Această soluție ingenioasă asigură o răcire eficientă a motorului și a componentelor electrice, menținând totodată stabilitatea vehiculului la viteze mari.

Aripile „Zburătoare” și Difuzorul Spate. Aripile „zburătoare” ghidează aerul sub faruri, pe lateralele mașinii și în fantele în formă de C de pe partea din spate. Contururile laterale ale vehiculului creează iluzia unei lățimi mai mari comparativ cu Chiron, adăugând un plus de robustețe și prezență. Difuzorul masiv de pe spate, care funcționează și ca structură de protecție în caz de impact, este proiectat să ofere o eficiență aerodinamică maximă. Întregul design al mașinii este centrat în jurul acestui difuzor, care necesită un unghi de 11 grade, motiv pentru care motorul este înclinat pentru a se adapta.

Lumini și Detalii Elegante. Bară de lumină din spate, elegantă și cu inscripția Bugatti iluminată în centru, adaugă un element de rafinament. Coloana centrală care traversează compartimentul motorului funcționează și ca a treia lumină de frână, combinând frumusețea vizuală cu funcționalitatea practică. Aripa spate activă, de dimensiuni considerabile, contribuie la stabilitatea și performanța vehiculului, în timp ce detaliile estetice completează designul sofisticat al Tourbillon. Bugatti Tourbillon nu este doar un vehicul de performanță, ci și o capodoperă de design, menită să inspire și să impresioneze prin fiecare linie și fiecare detaliu. Această mașină este dovada că Bugatti continuă să împingă limitele inovației și să redefinească standardele de excelență în industria auto.


Interiorul Bugatti Tourbillon: Lux și Detalii Arhitecturale de Excepție

Interiorul Bugatti Tourbillon redefinește conceptul de lux în industria auto, oferind o combinație perfectă de materiale premium și detalii de design excepționale. La bordul acestei supermașini, fiecare element este realizat cu o atenție deosebită la detalii, asigurând un nivel de rafinament inegalabil.

Materiale Exclusiviste și Design Inovator. În interiorul Bugatti Tourbillon agenția Nova închirieri auto aeroport Iași vă asigură că nu veți găsi nici un gram de plastic deoarece fiecare suprafață este acoperită cu piele de cea mai bună calitate, fibră de carbon și metal. Centrul atenției în consola centrală este coloana vertebrală realizată din sticlă de cristal, care găzduiește butoanele de control și oferă o privire fascinantă asupra mecanismelor interne, subliniind tema de ceas de lux care caracterizează acest model.

Absența Ecranelor Digitale: Un Refugiu de la Tehnologie. Un aspect remarcabil al interiorului Tourbillon este lipsa ecranelor digitale vizibile, o raritate în era modernă dominată de afișaje de 20 inch. Singurul ecran prezent este unul mic, care se ridică din bord pentru oglindirea telefonului și camera de marșarier, obligatorie din punct de vedere legal. Acest ecran poate fi ascuns, oferind șoferului o experiență de conducere fără distrageri digitale, ideală pentru o detoxificare digitală.

Arhitectură Timeless: O Investiție în Viitor. Bugatti a gândit designul interiorului Tourbillon cu o perspectivă de viitor. Mașini precum aceasta vor fi păstrate de colecționari și expuse la evenimente prestigioase, iar umplerea vehiculului cu ecrane care par moderne acum ar putea părea demodate peste 10 ani. CEO-ul Bugatti, Mate Rimac, a subliniat că fiecare piesă a interiorului ar trebui să fie o operă de artă pe care ai putea-o expune pe perete, lucru evidențiat cel mai bine de cadranele instrumentelor.

Instrumentar Mecanic și Volan Inovator. În fața șoferului, nu se află un panou de instrumente digital, ci un set mecanic de cadrane cu rotițe de ceas vizibile, care se învârt pe măsură ce turațiile motorului cresc. Fețele cadranelor seamănă cu cele ale ceasurilor de lux, oferind un spectacol vizual uimitor. Acestea sunt înrămate de un volan superb, care se rotește în jurul cadranelor. Centrul volanului rămâne fix, în timp ce marginea acestuia se învârte în jurul butoanelor și instrumentelor, un concept care amintește de Citroen C4 din anii 2000, dar la un nivel cu totul nou de eleganță și rafinament. Interiorul Bugatti Tourbillon este o capodoperă de design și inginerie, un sanctuar al luxului și al atenției la detalii, creat pentru a oferi o experiență de conducere de neegalat și pentru a rămâne un simbol de excelență în colecțiile viitoare ale pasionaților de mașini.


Motorizare, Tehnologii și Performanțe ale Bugatti Tourbillon: O Revoluție a Puterii și Vitezei

Noul Bugatti Tourbillon reprezintă o schimbare revoluționară în lumea supermașinilor, combinând un motor V16 impresionant cu un sistem hibrid avansat pentru a atinge performanțe de neegalat. Această capodoperă a ingineriei redefinește limitele vitezei și puterii, oferind o experiență de condus incomparabilă.

Motorul V16: Inima Tourbillon-ului. La baza Bugatti Tourbillon se află un motor V16, care măsoară cu 40 cm mai mult decât legendarul W16 al Chiron-ului. Inginerii Bugatti s-au confruntat cu o adevărată provocare în încercarea de a integra acest motor în vehicul fără a-i crește semnificativ lungimea, rezultatul fiind un vehicul cu doar 27 mm mai lung decât Chiron. În plus, acest motor este aspirat natural, o premieră pentru Bugatti în ultimii ani, întrucât atât Veyron, cât și Chiron au utilizat sisteme cu 4 turbocompresoare.

Sistemul Hibrid: Combinația Perfectă între Putere și Eficiență. Pe lângă motorul V16, Tourbillon dispune de trei motoare electrice care sporesc considerabil puterea totală a vehiculului. Motorul V16 produce 1000 CP, la fel ca Veyron-ul original, iar cele trei motoare electrice adaugă încă 800 CP, rezultând o putere totală de 1800 CP și un cuplu impresionant de 2300 Nm. Unul dintre motoarele electrice este integrat în cutia de viteze pentru a amplifica puterea motorului, iar celelalte două acționează roțile din față, similare cu sistemul utilizat în Lamborghini Revuelto. Bateria de 25 kWh oferă o autonomie de până la 70 km în modul complet electric, făcând Tourbillon nu doar extrem de puternic, dar și eficient.

Performanțe Excepționale: Accelerație și Viteză Maximă. Toată această putere se traduce într-o performanță incredibilă pe șosea. Bugatti Tourbillon accelerează de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 2 secunde, fiind astfel puțin mai rapid decât Chiron. Însă adevărata sa valoare constă în viteza maximă. Tourbillon poate atinge o viteză de 447 km/h, cu 26 km/h mai mult decât Chiron-ul original, consolidându-și poziția printre cele mai rapide mașini din lume.

O Privire Spre Viitor. Cu astfel de specificații impresionante, biroul Nova închirieri auto Iași vă anunță că Bugatti Tourbillon nu doar stabilește noi standarde în materie de performanță, dar și deschide calea pentru versiuni și mai rapide în viitor. De exemplu, Chiron Supersport 300+ a demonstrat deja că poate atinge 490 km/h, astfel că nu este exclus ca Tourbillon să depășească aceste performanțe în versiunile viitoare. Așadar, Bugatti Tourbillon reprezintă o simbioză perfectă între inginerie avansată, design inovator și performanțe uluitoare, consolidându-și locul în istoria auto ca un adevărat simbol al excelenței și inovației.


Șasiu și Suspensii: Inovație și Tehnologie în Bugatti Tourbillon

Noul Bugatti Tourbillon nu impresionează doar prin motorizarea și performanțele sale excepționale, ci și prin utilizarea tehnologiilor avansate în construcția șasiului și a suspensiilor. Prin inovație și precizie, Bugatti reușește să creeze un vehicul care nu doar că depășește așteptările, dar stabilește și noi standarde în ingineria auto.

Ușurarea Greutății prin Tehnologie Avansată. Deși adăugarea unei baterii hibride și a trei motoare electrice ar putea părea că ar crește greutatea Tourbillon-ului, Bugatti a reușit să reducă greutatea totală a vehiculului sub cea a predecesorului său, Chiron, care cântărea 1.995 kg. Această realizare remarcabilă este posibilă prin utilizarea tehnologiilor de ultimă oră și a ingineriei asistate de inteligență artificială (AI).

Suspensii Imprimate 3D și AI. Unul dintre aspectele cheie care contribuie la reducerea greutății Tourbillon-ului este utilizarea suspensiilor imprimate 3D, create cu ajutorul AI. Inginerii Bugatti au introdus o serie de date într-un computer, inclusiv forțele pe care trebuie să le suporte componentele suspensiei și spațiul disponibil pentru acestea. AI-ul a utilizat aceste date pentru a crea forma perfectă a componentelor suspensiei. Rezultatul este o componentă care seamănă mai mult cu un os uman decât cu un braț de suspensie tradițional al unei mașini. Aceasta este perfect sculptată, fără niciun gram de metal în exces. Fiecare gaură și tăietură din componentă este realizată pentru a economisi greutate, deoarece computerul a considerat acea parte de metal structural inutilă. Acest nivel de precizie și detaliu meticulos contribuie semnificativ la menținerea greutății totale a vehiculului la un nivel minim.

Șasiu Avansat și Eficiență Structurală. Șasiul Tourbillon-ului este, de asemenea, o capodoperă a ingineriei avansate. Construit din materiale ultra ușoare și extrem de rezistente, acesta oferă o bază solidă pentru performanțele impresionante ale vehiculului. Fiecare element al șasiului este proiectat pentru a maximiza rigiditatea structurală și a minimiza greutatea, asigurându-se astfel că vehiculul oferă o manevrabilitate și o stabilitate excepționale la viteze mari.

Suspensie Inteligentă pentru Performanțe Optime. Suspensia Tourbillon-ului este ajustabilă electronic, oferind multiple setări pentru a se adapta diferitelor condiții de drum și stiluri de conducere. Aceasta nu doar că îmbunătățește confortul și manevrabilitatea, dar contribuie și la optimizarea performanțelor aerodinamice și la menținerea unei aderențe excelente în toate situațiile. Bugatti Tourbillon reprezintă un exemplu strălucit de utilizare a tehnologiei avansate și a inovației în ingineria auto. Prin combinarea designului de șasiu ultra ușor, a suspensiilor imprimate 3D și a inteligenței artificiale, Bugatti reușește să creeze un vehicul care nu doar că oferă performanțe de vârf, dar și setează noi standarde în industria auto.


Preț și Disponibilitate pentru Bugatti Tourbillon: Lux și Exclusivitate

Noul Bugatti Tourbillon este o adevărată capodoperă a ingineriei și designului, iar prețul și disponibilitatea reflectă pe deplin această atenție deosebită la detalii și performanțe.

Disponibilitate: Începutul unei Noi Ere. Deși Bugatti încă mai lucrează la ultimele detalii ale modelului Tourbillon, biroul Nova închirieri auto Iași dorește să menționeze faptul că nu veți putea să comandați unul până anul viitor deoarece livrările sunt programate să înceapă în anul 2026, marcând începutul unei noi ere pentru posesorii de hypercar-uri. Această așteptare lungă nu face decât să sporească anticipația și dorința pentru ceea ce promite să fie unul dintre cele mai impresionante vehicule create vreodată.

Preț: Exclusivitate și Lux. Toată această inginerie avansată și atenția la detalii nu sunt ieftine. Prețurile pentru Bugatti Tourbillon vor începe în jurul sumei de 4 milioane de eurp. În ciuda acestei sume impresionante, ajustată pentru inflație, prețul este comparabil cu cel al modelului Chiron la lansare. Aceasta reflectă nu doar costul materialelor și tehnologiilor de ultimă oră utilizate, ci și exclusivitatea și prestigiul asociate mărcii Bugatti.

Valoare pe Termen Lung. În timp ce prețul de achiziție este ridicat, trebuie luat în considerare și potențialul de apreciere pe termen lung al acestui vehicul. Bugatti Tourbillon nu este doar o mașină, ci o investiție în artă și inginerie, un obiect de colecție care va fi admirat și prețuit pentru generații. Cu doar câteva unități produse, fiecare Tourbillon va deveni un simbol al luxului și performanței, asigurându-se că deține o valoare considerabilă în rândul colecționarilor și pasionaților auto.


Concluzie: Bugatti Tourbillon - O Capodoperă a Ingineriei și Designului

Bugatti Tourbillon reprezintă mai mult decât un simplu automobil; este o capodoperă a ingineriei și designului, un testament al inovației și al excelenței în industria auto. De la motorizarea sa revoluționară, care combină un motor V16 natural aspirat cu trei motoare electrice, până la șasiul și suspensiile create cu ajutorul tehnologiilor avansate de imprimare 3D, fiecare aspect al Tourbillonului este o dovadă a angajamentului Bugatti față de performanță și lux.

Exteriorul său aerodinamic, cu elemente de design emblematice precum grila în formă de potcoavă și linia centrală distinctivă, reflectă o armonie perfectă între formă și funcție, garantând performanțe de top și o estetică uluitoare. Interiorul, lipsit de plastic și plin de materiale premium, oferă o experiență de lux inegalabilă, unde fiecare detaliu este gândit să dureze și să impresioneze.

Cu un preț 4 milioane de euro și livrări programate pentru 2026, Bugatti Tourbillon nu este doar un automobil, ci o investiție în lux, performanță și exclusivitate. Fiecare exemplar va deveni un obiect de colecție, un simbol al inovării și măiestriei, prețuit pentru generații. Într-o lume unde tehnologia și designul se schimbă rapid, Bugatti Tourbillon se remarcă prin atemporalitate și durabilitate. Este o declarație îndrăzneață a ceea ce poate realiza ingineria auto de vârf, stabilind noi standarde și redefinind conceptul de hypercar. Pentru cei care își permit să dețină această bijuterie pe patru roți, Tourbillon va fi mai mult decât o mașină - va fi o moștenire, un simbol al excelenței și al pasiuni pentru automobilism, biroul Nova Rent a Car Iași fiind mândră să aducă în atenția clienților săi cele mai noi și inovatoare modele auto, iar Bugatti Tourbillon este, fără îndoială, unul dintre cele mai remarcabile exemple din această categorie.

 


Pentru rezervări NON-STOP vă rugăm să ne contactați:

0765.237.772
contact@nova-rentacar.ro