Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Avantajele inchirierii unei masini fata de folosirea unui taxi

2018-10-06 10:05:20 Autor: Nova Rent a Car

Avem de luat numeroase decizii atunci cand mergem la drum. Daca mergem intr-un loc in care nu am mai fost alegerea mijlocului de transport sau a cazarii sunt decizii importante si trebuie bine gandite pentru a evita neplaceri ulterioare

Cu serviciul de rent a car avem mai multe avantaje:

Confort
Masina inchiriata va ofera tot confortul de care aveti nevoie, este daca vreti ca o masina personala. Programul de pornire, pauza, oprire etc il stabiliti d-voastra asa cum doriti si astfel va puteti respecta programul de acasa (orele de dormit, relaxare etc).De asemenea o masina inchiriata va ofera intimitate. Puteti calatorii cu copii mici, animale de companie, puteti face opriri neprevazute etc.

 

Costuri mai avantajoase
Preturile serviciilor de taximetrie difera de la oras la oras. De asemenea daca mergem intr-un oras mare in care nu ati mai fost exista riscul alegerii unui taxi care practica preturi umflate sau alte practici neconventionale. Venind la Nova Rent a car nu nu mai ca va veti simtii in siguranta dar o sa aveti si sentimentul de familie, prietenie, nova rent a car fiind o afacere de familie cladita pe respect si incredere reciproca cu clientul.

Daca de exemplu utilizati serviciul de inchirieri masini de la aeroportul international Iasi si faceti un calcul veti vedea ca este mai avantajos, mai ales pentru inchirierile pe perioade mai lungi. 

 

Adaptabilitate
Un lucru important ce un taxiu nu va poate oferii este flexibilitatea. Prin inchirierea unei masini puteti calatorii pe distante mai mari cu costuri reduse. Nu trebuie sa asteptati, sa comandati, masina este la d-voastra o folositi cand doriti.