Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Catre ce culori de masini inclina femeile

2018-01-25 00:23:42 Autor: Nova Rent a Car

În general, este bine cunoscut ca femeile sunt atrase de mașinile viu colorate.  Insa, există o explicație psihologică sau doar este un preconcept atribuit sexului frumos? Sa vedem care sunt culorile de masina preferate de femei si de ce.

Studiile arată că femeile interesate de relații serioase sunt atrase de mașinile albe. Acest lucru se datorează influenței pe care o au asupra lor ceasul biologic. Astfel, bărbații interesați să intre într-o relație serioasă pot alege cu încredere această culoare pentru următoarea mașină, caci vor avea succes in cuplu.

Culoarea gri nu pare să fie la prima vedere foarte vizata, însă se pare că atrage un anumit tip de femei și anume cele sofisticate. Se spune ca acest tip de mașină sugerează un bărbat deosebit și înstărit.

Culorile auriu și galben atrag femeile care sunt fără griji și iubitoare. Ele nu sunt neaparat focusate pe obiective, in schimb sunt nonconformiste, distractive si optimiste. Bine de stiut pentru domni - această culoare este notorie în a atrage in special femeile blonde.  

Rosu atrage cu preponderenta femeile pretrecărete. Acestea sunt în general pline de viață si fie ca sunt proprietar al unei masini sau doar admira una in trecere, in materie de auto acestea inclina catre culoarea rosie.

Culoarea neagră este foarte apreciată de femei. Conform studiilor, multe sunt de parere ca această culoare conferă șoferului o imagine de "băiat rău", emana mister si aventura.

Culoarea albastra spune despre șofer că este misterios dar o spune într-un mod mai subtil decât o mașină neagră. Este o culoare exclusivista, iar nuantele personalizate de albastru se vand foarte bine catre proprietari care isi doresc ca masina lor sa iasa din tipare si sa atraga dupa sine privirile tuturor.