Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Travel Tips: incercati un Monovolum in urmatoarea dvs vacanta!

2018-05-22 14:52:45 Autor: Nova Rent a Car

 

     In articolul de azi, Nova Rent a Car Iasi va invita sa incercati gama noastra MPV, adica unul din modelele monovolum, cum ar fi Opel Zafira.

      Recunoscut a fi printre cele mai fiabile monovolume inca de la inceputul fabricarii sale in 1999, Opel Zafira se bucura si in prezent de un real succes. Raportandu-ne la calitate si pret, Zafira este o varianta castigatoare, motoarele economice in combinatie cu piesele accesibile conducand acest model catre o pozitie inalta in topul masinilor de profil.

 

 

 

 

 

In sinea sa, Monovolumul duce cu gandul la o maşina destinată in special drumetiilor cu familia, datorita faptului ca multe dintre modele au în dotarea standard şapte locuri, combinate cu un portbagaj satisfacator la care se adauga cateva spaţii de depozitare bine situate. Dar toate acestea nu exclud si uzul strict de oras, masina fiind destul de compacta si masurand in lungime doar 4.467 metri, comparativ cu sedanul Vectra C care are 4,596 metri lungime.

 

      In materie de mixuri, sistemul Flex7 gandit pe Opel Zafira este de-a dreptul surpinzator, oferind pasagerilor şapte scaune dispuse pe trei rânduri, din care putem face un număr mare de combinaţii in ceea ce priveste aşezarea şi încărcarea. Randul din mijloc de scaune sunt uşor de pliat, favorizand un acces lejer şi o mare flexibilitate pentru încărcarea diferitelor obiecte. De asemenea, ele pot fi glisate cu uşurinţă in directia spate / faţă, generand spatiu confortabil pentru toata lumea. Mai mult, pentru a spori suprafaţa de depozitare, ele pot fi rabatate şi glisate în faţă până la capăt iar cele doua scaune din ultimul rand, randul 3, pot fi incastrate la nevoie in podea, impreuna sau separat, dupa preferinta. In cazul in care se doreste transportarea unor obiecte lungi, Zafira ofera maximul de spatiu, mergand pana la rabatarea scaunului pasageurlui din dreapta/fata.

Nu v-am convins? Va asteptam la un Drive-test!