Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Spectre este prima limuzina Rolls Royce electrica

2023-07-10 02:51:13 Autor: Nova Rent a Car
Spectre este prima limuzina Rolls Royce electrica


Acesta este Rolls-Royce Spectre, primul coupe ultra luxos construit vreodată și unul dintre cele mai opulente mașini electrice din lume. În rândurile de mai jos biroul Nova de închirieri auto aeroport Iași vă prezintă Rolls-Royce Spectre, cea mai nouă adiție la prestigioasa gamă Rolls-Royce. Poziționat între SUV-ul Cullinan și modelul emblematic Phantom, Spectre reprezintă viitorul Rolls-Royce în ceea ce privește adoptarea energiei electrice. Acest coupe magnific este o adevărată dovadă a luxului și al meșteșugului, semnificând angajamentul mărcii față de un viitor complet electric. Spectre este prima mașină electrică produsă de brandul Rolls-Royce și este unul din cele mai luxoase, scumpe, high-tech și fără îndoială confortabile coupe construite vreodată. Pe scurt, noul Rolls-Royce se prezintă în felul următor:

  • Prima mașină electrică al brandului Rolls-Royce
  • Design coupe în două portiere
  • Două motoare electrice
  • 585 de cai putere și un cuplu de 900 nm
  • Autonomie care depășește 500 de km
  • Prețul depășește 350 de mii de euro

Designul exterior al Rolls-Royce Spectre este impresionant și captivant, imprimând o prezență gravitațională pe drum. Cu dimensiuni generoase și linii fluide, acest coupe emite o aură de eleganță și rafinament. Grila strălucitoare, mai coborâtă și mai lată decât cea a modelului Phantom, conferă o notă distinctivă, în timp ce capota sculptată cu atenție se îndreaptă ușor în jos, subliniind aerodinamica și impunerea mașinii. Fără îndoială, Rolls-Royce Spectre impresionează prin dimensiunile sale masive, evidențiindu-se prin lungimea și lățimea sa. Aceste proporții generoase subliniază și mai mult caracterul său impunător. Cu ferestre fără stâlpi și o siluetă armonioasă, Spectre emană un aer de lux și exclusivitate.Un element iconic al designului exterior este statueta „Spirit of Ecstasy" amplasată pe capotă, simbolul emblematic al mărcii Rolls-Royce. Această figurină elegantă, care înfățișează o femeie înaripată, conferă o notă distinctivă și un caracter unic Spectre. Designul exterior al Rolls-Royce Spectre demonstrează un echilibru subtil între tradiție și inovație, aducând în prim-plan linii fluide și detalii fine. Fiecare element este atent proiectat și finisat, reflectând excelența în manufactură și atenția la detalii, caracteristice mărcii Rolls-Royce. În ansamblu, Spectre se impune ca unul dintre cele mai elegante și impresionante coupe-uri de lux din lume, atrăgând privirile și admirându-i pe toți cei care se intersectează cu el pe drum.

Designul farurilor, stopurilor și roților de pe Rolls-Royce Spectre este cu adevărat remarcabil și se îmbină perfect cu eleganța și prezența impunătoare a mașinii. Farurile Spectre sunt realizate cu atenție la detalii și se evidențiază prin dimensiunile lor generoase și formele distinctive. Acestea sunt integrate armonios în designul frontal al mașinii și oferă o iluminare puternică și clară, asigurând o vizibilitate excelentă în orice condiții de lumină. Stopurile Spectre au o formă elegantă și sunt integrate perfect în designul spate al mașinii și oferă un aspect distinctiv și atrăgător. Luminile de frână și semnalizare sunt luminoase și vizibile, contribuind la siguranța rutieră.
Roțile noului Spectre sunt de dimensiuni mari și au un design impresionant iar compania Nova de închirieri auto Iași aeroport vă anunță că acestea variază între 21 și 23 de inch-uri și sunt disponibile în diferite finisaje și stiluri, pentru a se potrivi preferințelor și gusturilor fiecărui proprietar. Aceste roți completează aspectul luxos al mașinii și asigură o aderență excelentă pe drum. În ansamblu, designul farurilor, stopurilor și roților de pe Rolls-Royce Spectre contribuie la aspectul elegant, distinctiv și impecabil al mașinii, oferind o experiență vizuală extraordinară și atrăgătoare.

Designul interior al Rolls-Royce Spectre este o combinație perfectă între lux, rafinament și atenție la detalii. Fiecare aspect al interiorului este realizat cu cea mai mare grijă pentru a crea o experiență de călătorie excepțională pentru pasageri. Încă de la primul contact vizual, interiorul impresionează prin utilizarea celor mai fine materiale și finisaje de înaltă calitate. Pielea moale și netedă este folosită pe scaune, pe planșa de bord și pe panourile ușilor, oferind o senzație de lux și confort absolut. Detaliile din lemn fin sunt integrate armonios și adaugă un aer de eleganță și calitate superioară. Iluminarea ambientală este un alt aspect notabil al designului interior al Spectre. Sunt disponibile multiple opțiuni de iluminare ambientală personalizabilă, care pot crea o atmosferă intimă și relaxantă în interiorul mașinii. De la nuanțe calde și moi, până la culori vibrante și luminoase, iluminarea ambientală contribuie la crearea unei atmosfere unice și plăcute.

Sistemul infotainment al Spectre este la fel de avansat pe cât ne-am aștepta de la Rolls-Royce. Un ecran tactil central, care oferă acces la funcții precum navigația, sistemul audio și opțiunile de conectivitate, este integrat discret în designul planșei de bord. Sistemul este intuitiv și ușor de utilizat, permițând controlul confortabil al diferitelor funcții. În ceea ce privește tehnologiile, Spectre beneficiază de cele mai noi inovații și caracteristici. De la asistența de conducere avansată și sistemul de sunet premium, până la opțiuni de conectivitate și comenzi vocale, mașina este echipată cu tot ce este necesar pentru o experiență modernă și confortabilă. Totodată, interiorul Spectre oferă un spațiu generos atât pentru șofer, cât și pentru pasageri. Scaunele sunt extrem de confortabile, oferind suport excelent pentru corp și un nivel superior de relaxare în timpul călătoriilor lungi. Prin urmare, designul interior al Rolls-Royce Spectre combină luxul clasic și rafinamentul cu tehnologia de ultimă generație, creând o ambianță excepțională și un confort absolut pentru toți ocupanții mașinii. Este un spațiu care emană eleganță și exclusivitate, făcând din fiecare călătorie cu Spectre o experiență de neuitat.

Noutățile nu se opresc aici pentru că agenția Nova Rent a Car Airport Iași vă anunță că Rolls-Royce Spectre introduce o noutate fascinantă în designul interior, și anume stelele de pe plafon care se extind până pe portiere pentru prima dată în istoria mărcii. Această inovație adaugă o notă de lux și exclusivitate în interiorul mașinii, creând o atmosferă spectaculoasă și plină de rafinament. Steaua emblematică a brandului, Spirit of Ecstasy, este încrustată în plafon și se extinde cu eleganță pe suprafața panourilor ușilor. Această extindere armonioasă a stelelor oferă o continuitate vizuală impresionantă și subliniază atenția la detalii și calitatea superioară caracteristică mărcii Rolls-Royce.

De asemenea, portierele Spectre sunt cele mai mari portiere vreodată montate pe un model Rolls-Royce. Acestea sunt concepute pentru a facilita accesul la interior și pentru a oferi un spațiu generos pentru pasageri. Dimensiunile lor imense asigură o deschidere largă și facilitează intrarea și ieșirea din mașină, cu atât mai mult cu cât Spectre este un coupe cu doar două uși. Portierele sunt construite cu precizie și sunt dotate cu mecanisme electrice sofisticate, asigurând închiderea silentioasă și precisă a acestora. Această caracteristică reflectă nivelul extraordinar de atenție și meticulozitate pe care Rolls-Royce îl acordă fiecărui aspect al mașinii. Dimensiunile generoase ale portierelor și extinderea stelelor de pe plafon pe acestea contribuie la o experiență impresionantă de intrare și ieșire din mașină. Aceste elemente, alături de celelalte caracteristici unice ale designului interior, întregesc atmosfera luxoasă și exclusivistă a Rolls-Royce Spectre, creând un interior cu adevărat remarcabil și captivant.

În ceea ce privește partea de motorizare biroul Nova Rent a Car Iași Airport vă aduce la cunoștință faptul că Rolls-Royce Spectre este propulsat de două motoare electrice, câte unul pe fiecare ax, oferind astfel tracțiune integrală. Puterea combinată dezvoltată de cele două motoare este de 585 de cai putere, iar cuplul maxim este de 900 Nm. Aceste valori impresionante permit Spectre să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 4.5 secunde. Pentru alimentarea motoarelor, Spectre este echipat cu o baterie de capacitate mare, de 102 kWh, iar autonomia oficială a mașinii este estimată la aproximativ 515 kilometri conform standardului WLTP. Pentru încărcarea bateriei, Spectre poate fi conectat la o stație de încărcare de 7 kW, iar timpul necesar pentru încărcarea completă este de aproximativ 15 ore. Rolls-Royce recomandă stațiile de încărcare rapidă de 195 kW care reduc semnificativ timpul de încărcare, de la 10 la 80% în doar 34 de minute. Greutatea mașinii este impresionantă, cu aproape trei tone (2.890 kg). Cu toate acestea, puterea și cuplul oferite de motoarele electrice asigură o performanță remarcabilă pentru o mașină de dimensiunile și greutatea Spectre. Viteza maximă a Spectre nu a fost specificată, dar cu siguranță va fi limitată electronic la o valoare suficient de ridicată pentru a satisface cerințele de conducere ale proprietarilor de Rolls-Royce. Așadar, Rolls-Royce Spectre oferă performanțe impresionante datorită puterii și cuplului motorului electric, în ciuda greutății sale mari. Capacitatea bateriei și autonomia generoasă permit deplasări confortabile și fără griji, iar posibilitatea de încărcare rapidă adaugă flexibilitate în utilizarea mașinii.

Experiența de conducere a Rolls-Royce Spectre este una excepțională, oferind o combinație între confort suprem, performanțe mari și manevrabilitate precisă. Confortul este unul dintre aspectele cheie ale experienței de conducere a Spectre. Suspensia este reglată pentru a asigura un nivel de rafinament și izolare fără egal, absorbind în mod eficient denivelările de pe drum și oferind o călătorie lină și liniștită. Indiferent de suprafața drumului, pasagerii se vor bucura de o experiență de lux și de o izolare fonică impresionantă. Performanțele puternice ale motoarelor electrice permit Spectre să accelereze rapid și să ofere o experiență de conducere dinamică. Cuplul instantaneu oferit de motoarele electrice oferă o reacție imediată la apăsarea pedalei de accelerație, oferind o putere impresionantă și o senzație de forță controlată.

Manevrabilitatea Spectre este surprinzător de bună pentru o mașină de dimensiunile și greutatea sa. Deși este un coupe masiv, Spectre răspunde cu precizie la comenzile șoferului și se simte surprinzător de ușor de manevrat în trafic urban și pe drumurile mai sinuoase. Sistemul de direcție precis și suspensia bine echilibrată asigură o manevrabilitate plăcută și controlată. Sistemul de frânare al Spectre este și el impresionant, oferind o frânare puternică și predictibilă. Aceasta este importantă având în vedere greutatea mașinii și performanțele sale. În ansamblu, experiența de conducere a Rolls-Royce Spectre este una excepțională, oferind un nivel suprem de confort, performanțe puternice și manevrabilitate precisă. Este o mașină concepută pentru a oferi o experiență de lux și plăcere în fiecare călătorie.

În concluzie, Rolls-Royce Spectre este un automobil de excepție, care reprezintă perfecțiunea în materie de lux, rafinament și tehnologie. De la designul exterior impunător și elegant, până la interiorul generos și luxos, fiecare aspect al mașinii este realizat cu cea mai mare atenție la detalii. Cu motoarele electrice puternice, performanțe impresionante și nivelul suprem de confort oferit de suspensia sofisticată, Spectre oferă o experiență de conducere excepțională. Fiecare călătorie cu Spectre este un adevărat regal, în care luxul și rafinamentul se îmbină perfect cu performanța și plăcerea de a conduce. Adăugați la aceasta autonomia generoasă și tehnologiile avansate, precum și atenția deosebită acordată fiecărui detaliu, și aveți un automobil care demonstrează excelența și superioritatea mărcii Rolls-Royce. Spectre nu este doar o mașină, este o declarație de stil și statut, o creație unică care atrage atenția și lasă o impresie de neuitat, iar din punctul de vedere al biroului Nova de închirieri auto Iași acesta este cu siguranță unul dintre cele mai luxoase și remarcabile coupe-uri electrice din lume. Cu Rolls-Royce Spectre, luxul și performanța se întâlnesc într-un mod absolut extraordinar, creând o experiență de conducere care rămâne la nivelul cel mai înalt al eleganței și exclusivității.

 


Pentru rezervări NON-STOP vă rugăm să ne contactați:

0765.237.772
contact@nova-rentacar.ro