Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Skoda a lansat noul SUV Kodiaq 2024

2024-05-01 10:39:21 Autor: Nova Rent a Car
Skoda a lansat noul SUV Kodiaq 2024


Cu lansarea celei de-a doua generații a modelului Kodiaq, Škoda Auto ridică standardele în ceea ce privește sustenabilitatea, spațiul și siguranța iar biroul Nova de închirieri auto Iași vă anunță că SUV-ul emblematic al producătorului auto ceh a văzut dimensiunile sale crescând din nou și acum prezintă primele elemente ale limbajului de design Modern Solid. Noua generație oferă un design revigorat, o sustenabilitate sporită și noi tehnologii.

Acesta este noul Skoda Kodiaq 2024. Mașina populară pentru familie are un design actualizat, un interior complet nou și o mulțime de tehnologii la interior și la exterior, făcându-l o alternativă atrăgătoare la Hyundai Santa Fe și Kia Sorento. Acesta este primul Kodiaq care va fi oferit și ca hibrid plug-in, și va putea parcurge până la 100 km doar cu energie electrică. Noul Kodiaq poate fi comandat în România începând cu această lună cu prețuri pornind de la 37.000 de euro. Acest lucru îl face cu aproximativ 6000 de euro mai ieftin decât un Kia Sorento și sub prețul unui Land Rover Discovery Sport cu peste 7000 de euro. Este însă mai scump decât un Nissan X-Trail, mașina respectivă pornind de la 36.000 de euro.

Noul SUV Skoda Kodiaq va fi disponibil inițial în două variante de echipare: SE și SE L. Prețurile pentru aceste versiuni vor fi:

    Skoda Kodiaq SE cu dotări standard: începând de la 37.000 euro.

  • Ecran multimedia de cu diametrul de 33 cm
  • Ecran digital pentru șofer cu diametrul de 27 de cm
  • Intrare și pornire fără cheie
  • Faruri LED
  • Jante de aliaj de 18 inch

    Skoda Kodiaq SE L cu dotări standard: începând de la 40.000 euro.

  • Faruri cu matrice LED
  • Jante de aliaj de 19 inch
  • Tapițerie din piele artificială
  • Scaun șofer reglabil electric
  • Hayon electric

Acestea sunt prețurile de pornire pentru versiunile de echipare SE și SE L ale noului Skoda Kodiaq. Prețurile finale pot varia în funcție de opțiunile și pachetele de echipare suplimentare alese de clienți.


Cu lansarea noului Skoda Kodiaq în 2024, asistăm la o îmbunătățire substanțială a designului exterior, care combină eleganța clasică cu elemente moderne și funcționale. Această evoluție în design este mai mult o rafinare a caracteristicilor familiare decât o schimbare radicală, iar rezultatul este impresionant. O privire asupra frontului dezvăluie o grilă mai largă și mai impunătoare, încadrată de faruri LED subțiri și aerodinamice. Elementele de design, precum și utilizarea iluminării LED, conferă o prezență distinctivă și sofisticată în trafic. Este o reinterpretare subtilă, dar eficientă, a designului frontal al modelului anterior.

Silueta laterală păstrează liniile robuste și proporțiile echilibrate, însă câștigă în lungime pentru a îmbunătăți spațiul interior și funcționalitatea. În spate, designul este dominat de stopurile LED cu un design nou, care adaugă un element de modernitate și coerență estetică. Eliminarea emblemei Skoda în favoarea numelui de marcă scris pe portbagaj adaugă o notă de eleganță și rafinament.

Aerodinamica îmbunătățită și detalii precum obturatoarele active de răcire și spoilerul de acoperiș nu sunt doar elemente decorative, ci contribuie activ la performanța și eficiența mașinii. Nnoul design exterior al Skoda Kodiaq din 2024 este o demonstrație clară a evoluției continue a mărcii în ceea ce privește estetica și funcționalitatea. Este un echilibru remarcabil între tradiție și inovație, oferind o experiență rafinată și plăcută pentru conducătorii auto care caută atât stil, cât și performanță într-un SUV.

Noul Skoda Kodiaq din 2024 impresionează nu doar prin designul său exterior rafinat, ci și prin opțiunile variate de jante și culori, care adaugă un nivel suplimentar de personalizare și stil. Jantele din aliaj disponibile pentru Kodiaq acoperă o gamă largă de dimensiuni, începând de la 17 inch și ajungând până la 20 inch pe modelele de top. Aceste jante nu doar completează aspectul dinamic al mașinii, ci oferă și o gamă de opțiuni pentru a se potrivi preferințelor și necesităților fiecărui proprietar. De la designuri simple și elegante, până la modele mai complexe și sportive, există o varietate de opțiuni pentru a adăuga un plus de stil și individualitate SUV-ului Kodiaq.

În ceea ce privește culorile, Skoda oferă o paletă bogată de opțiuni pentru a satisface gusturile diversificate ale clienților și biroul Nova de închirieri auto Iași aeroport vă anunță că sunt două culori solide și șapte finisaje metalice stau la dispoziția celor care doresc să-și personalizeze mașina. Între acestea, noua culoare „Bronx Gold Metallic” se remarcă ca o opțiune impunătoare, adăugând o notă de lux și distincție designului exterior. Fie că alegi o culoare clasică și sobră sau optezi pentru ceva mai îndrăzneț și vibrant, posibilitățile de personalizare oferite de Skoda pentru Kodiaq permit fiecărui proprietar să-și exprime individualitatea și să-și contureze mașina în conformitate cu propriul stil și preferințe estetice.


Interiorul noului Skoda Kodiaq 2024 reprezintă o evoluție semnificativă față de versiunea anterioară, integrând tehnologii moderne și materiale inovatoare pentru a oferi o experiență de conducere și pasager confortabilă și plăcută. Cu un ambient deosebit de elegant, bordul încântă ochiul cu o combinație armonioasă de materiale și culori, care conferă un aer sofisticat și modern. Designul înclinat al bordului, divizat în multiple straturi și texturi, emană un simț al rafinamentului și atenției la detalii. Deși poate nu transmite aceeași senzație de lux ca alternativele germane de top, interiorul noului Kodiaq impresionează prin echilibrul între stil și funcționalitate.

Elementul central al interiorului este ecranul tactil generos cu diametrul de 33 cm al sistemului de infotainment, care atrage atenția prin grafica clară și navigarea rapidă între meniuri. De asemenea, dispunând de butoane fizice personalizabile, sistemul permite accesul rapid la diferite funcții fără a fi necesară navigarea prin meniurile ecranului tactil în timpul condusului. Pentru prima dată în gama SUV-urilor Skoda, noul Kodiaq vine echipat cu un afișaj head-up HUD opțional, care completează ecranul cu diametrul de 27 cm din spatele volanului cu instrumentele de bord digitale, oferind șoferului informații importante într-un mod mai intuitiv și mai sigur. De asemenea, sistemul de încărcare wireless pentru două smartphone-uri, împreună cu funcția de ventilație, adaugă un nivel suplimentar de confort și practicitate.

Opțiunile de personalizare sunt extinse și în ceea ce privește materialele și culorile. De la tapițerii din materiale reciclabile și microfibră, până la piele tratată sustenabil, interiorul Kodiaqului poate fi adaptat pentru a se potrivi gusturilor și preferințelor fiecărui proprietar. Pe lângă estetica plăcută, Skoda pune un accent deosebit și pe sustenabilitate, oferind opțiuni de Design Selections care includ materiale ecologice și procese de fabricație responsabile.Interiorul noului Skoda Kodiaq nu doar impresionează prin aspectul său modern și elegant, ci și prin tehnologia avansată și materialele inovatoare, care creează un spațiu confortabil.

Skoda aduce o inovație remarcabilă în interiorul noului Kodiaq cu introducerea Smart Dials sau Controale Inteligente iar biroul Nova de închirieri auto aeroport Iași este de părere că acestea sunt o soluție ingenioasă și intuitivă pentru accesul rapid la diverse funcții ale mașinii pe care fiecare producător auto din lume ar trebui să le integreze. Aceste Smart Dials sunt trei controale multifuncționale intuitive, plasate sub ecranul sistemului de infotainment, care pot fi operate prin rotire și apăsare. Fiecare dintre ele este dotat cu un ecran digital color, afișând funcțiile actuale în mod clar și accesibil. Această combinație ingenioasă de elemente haptice și digitale permite utilizatorului să acceseze rapid și ușor o serie de funcții ale mașinii fără a fi nevoie să își îndrepte privirea la ecranul tactil.

Cele două Smart Dials exterioare, dedicate șoferului și pasagerului din față, controlează diverse aspecte legate de confortul interiorului, precum temperatura, încălzirea și ventilarea scaunelor. Rotirea și apăsarea acestor butoane permite ajustarea rapidă a setărilor respective, oferind o experiență personalizată și confortabilă în timpul călătoriei. Cel de-al treilea Smart Dial, plasat în centru, oferă utilizatorului posibilitatea de a selecta până la patru funcții personalizate dintr-o listă de șase opțiuni disponibile. Acestea pot include controlul volumului sistemului de infotainment, viteza ventilatorului, direcția aerului, climatizarea inteligentă, modurile de conducere și zoom-ul hărții. Acest nivel suplimentar de personalizare permite șoferului să acceseze rapid funcțiile pe care le folosește cel mai des, fără a fi necesar să navigheze prin meniurile complexe ale sistemului de infotainment.

În plus, butoanele fizice suplimentare plasate între cele trei controale Smart Dial oferă acces direct la funcții esențiale, cum ar fi dezaburirea parbrizului, încălzirea lunetei, recircularea aerului și controlul automat al climatizării. Această integrare inteligentă a funcțiilor esențiale în interiorul mașinii asigură o experiență de conducere mai eficientă și mai sigură. Smart Dials reprezintă o inovație semnificativă în designul și ergonomia interiorului noului Skoda Kodiaq, oferind o soluție intuitivă și accesibilă pentru controlul funcțiilor mașinii, și contribuind la creșterea confortului și a plăcerii de a conduce.


Skoda Kodiaq 2024 este un SUV mare și spațios, iar compania Nova de închirieri auto Iași vă asigură că  acesta oferă o experiență generoasă în ceea ce privește spațiul și practicitatea în interior. Indiferent de locul în care vă așezați, confortul și accesibilitatea sunt prioritare, făcând din Kodiaq o alegere excelentă pentru familiile active sau pentru cei care călătoresc frecvent. Locurile din rândul secund sunt remarcabile prin spațiul generos pentru cap și picioare, permițând pasagerilor să se simtă confortabil în călătoriile mai lungi. În plus, posibilitatea de a acomoda trei persoane pe bancheta din spate este un avantaj, deși scaunul din mijloc nu oferă un confort deosebit iar pasagerul de pe acesta se va simți că este amplasat deasupra persoanelor din jur.

În ceea ce privește depozitarea, Kodiaq-ul se remarcă prin spațiile bine concepute și utile. Buzunarele din portiere pot găzdui cu ușurință sticle mari, în timp ce spațiile generoase din cotieră și sub ecranul principal asigură loc suficient pentru depozitarea obiectelor personale. De asemenea, dispuneți de două porturi USB-C atât în față, cât și în spate, pentru a vă încărca dispozitivele electronice în timpul călătoriilor.

Portbagajul impresionează prin volumul său generos, oferind 910 litri de spațiu de încărcare în spatele rândului secund de scaune, o creștere cu 75 de litri față de modelul anterior. Chiar și cu cele șapte scaune ridicate, veți beneficia de un spațiu util de 340 litri, echivalent cu cel al unui hatchback obișnuit. Chiar dacă accesul în portbagaj este ușor ridicat, zona este perfect pătrată, permițând o utilizare eficientă a capacității oferite. În plus, spațiul de depozitare sub podea, împreună cu prizele de 12V și cârligul rabatabi, completează utilitatea portbagajului, asigurând că toate obiectele sunt bine organizate și fixate în timpul călătoriilor. Skoda Kodiaq își dovedește valoarea prin spațiul său generos și practicitatea sa bine gândită, fiind o alegere ideală pentru cei care apreciază confortul și funcționalitatea într-un vehicul destinat aventurilor de zi cu zi.


Noul Skoda Kodiaq vine echipat cu o gamă variată de motorizări, oferind opțiuni pentru fiecare preferință și nevoie a clienților. Indiferent de alegerea făcută, toate sunt cuplate la o transmisie automată, asigurând o experiență de condus lină și plăcută.

În ceea ce privește motoarele pe benzină, veți avea la dispoziție două opțiuni. Prima este un motor de 1.5 litri cu tehnologie ușor hibrid (mild-hybrid), o premieră pentru Kodiaq, care dezvoltă 150 CP. A doua opțiune este un propulsor de 2.0 litri, capabil să furnizeze 204 CP și echipat cu un sistem de tracțiune integrală, perfect pentru cei care caută performanțe sporite și tracțiune pe toate cele patru roți.

În ceea ce privește motoarele diesel, gama include un motor de 2.0 litri disponibil în două variante de putere: 150 CP sau 193 CP. Versiunea cea mai puternică este echipată cu tracțiune integrală, oferind o putere și o manevrabilitate de excepție pe drumuri variate.

O noutate pentru gama Kodiaq este introducerea versiunii plug-in hibrid, denumită iV. Aceasta include un motor pe benzină de 1.5 litri și o transmisie automată cu șase trepte, oferind o putere totală de 204 CP. Cu o baterie de 25.7 kWh, versiunea PHEV permite o autonomie de peste 100 km în modul complet electric motiv pentru care agenția Nova de închirieri auto Iași vă recomandă să achiziționați acest model dacă conduceți mai mult în zonele urbane. De asemenea, sistemul de încărcare rapidă DC de 50 kW permite încărcarea rapidă la stațiile publice, oferind un avantaj semnificativ în ceea ce privește confortul și eficiența utilizării mașinii în viața de zi cu zi. Gama variată de motorizări oferite de noul Skoda Kodiaq asigură că fiecare șofer poate găsi opțiunea perfectă pentru nevoile și preferințele sale individuale. Cu o combinație de performanță, eficiență și tehnologie avansată, Kodiaq-ul este pregătit să ofere o experiență de condus de excepție, indiferent de teren sau condiții de drum.


Cu lansarea noului Skoda Kodiaq din 2024, Skoda nu numai că continuă să demonstreze angajamentul său față de inovație și excelență, dar și ridică ștacheta pentru ceea ce înseamnă un SUV modern și rafinat. Cu atenție la detalii și o abordare pragmatică, Skoda a reușit să îmbunătățească în mod semnificativ fiecare aspect al acestui model emblematic. De la exteriorul său modernizat și tehnologic avansat, la interiorul spațios și inteligent proiectat, și până la gama variată de motorizări eficiente și performante, noul Kodiaq impresionează din toate unghiurile. Cu opțiuni pentru fiecare gust și necesitate, acest SUV se adaptează cu ușurință la stilul de viață al fiecărui șofer și la cerințele fiecărei călătorii.

Indiferent dacă îl utilizați pentru excursii în natură sau pentru a vă desfășura activitățile zilnice, Skoda Kodiaq se remarcă prin versatilitatea sa și capacitatea de a face față oricăror provocări. Este o mașină care nu doar satisface, ci și încântă, oferind o experiență de conducere plină de confort, siguranță și plăcere. Într-o piață a SUV-urilor din ce în ce mai competitivă, noul Skoda Kodiaq se distinge prin abordarea sa echilibrată și atenția sa la nevoile clienților. Este o alegere inteligentă pentru cei care caută un SUV care să ofere atât performanță, cât și practicitate, și să transforme fiecare călătorie într-o experiență memorabilă și plină de satisfacții.

 


Pentru rezervări NON-STOP vă rugăm să ne contactați:

0765.237.772
contact@nova-rentacar.ro