Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Sfaturi pentru inchiriere unei masini la cele mai bune preturi

2020-03-11 09:58:47 Autor: Nova Rent a Car
Sfaturi pentru inchiriere unei masini la cele mai bune preturi

Sfaturile de mai jos vă vor ajuta să găsiți cea mai bună ofertă pentru a putea pornii la drum.


1. Rezervați în avans

Când rezervați online în avans, veți obține aproape întotdeauna o ofertă mai bună decât la ghișeu. Și este mai ușor și mai rapid. Ultimul lucru pe care doriți să îl faceți după un zbor lung este să vă ocupați cu companiile de închirieri auto din aeroport și să negociați o afacere. Asigurați-vă că luați toate documentele cu dvs. ca dovadă a închirierii masinii pentru a evita orice discutii ulterioare (pastrati emailul de rezervare ).


2. Verificați frecvent prețurile

La fel ca atunci când căutați zboruri, este bine să verificați frecvent prețurile pe măsură ce se schimbă - zilele diferite pot avea tarife diferite. Dacă ve-ti vizita siteul nova rent a car ve-ti vedea ca in anumite perioade preturile sunt diferite si de asemenea apar oferte si reduceri la diferite ocazii.

In comparație cu rezervarile la zborurile cu avioane, un avantaj la închirierea unei mașini este că de multe ori rezervările pot fi anulate și facute din nou fără taxe.

Așadar, dacă rezervați din timp fără penalități de anulare și prețurile scad înainte de a ridica mașina, puteți oricând să anulați și să rezervați din nou. Uneori prețurile vor scadea chiar înainte de un weekend sau in peroadele off season


3.Ajustati orele de preluare și predare

Atunci când căutați online mașini de închiriat , orele de preluare și de preluare sunt de obicei în intervale de jumătate de oră. Încercați să modificați aceste intervale și vedeți dacă vă afectează ratele. La Nova Rent a Car daca o masina este returnata la o mai tarzie decat ora preluarii se va considera o zi in plus la inchiriere. Este bine sa tineti cont de acest aspect.

 

4. Rezervați cel mai mic vehicul de care aveți nevoie

Gândiți-vă cu atenție la ce tip de vehicul aveți nevoie. Sigur că ar putea fi tentant să mergi pentru SUV-ul mare sau mașina sport de lux, dar gândește-te întotdeauna consumul de combustibil și practicile mașinii tale.A fi confortabil este important pentru a vă bucura de călătoria dvs. rutieră. Nu mergeți mic și ieftin dacă sunteți înghesuiți ca niște sardine.

Rezervați vehiculul de cea mai joasă clasă de care aveți nevoie confortabilă și este posibil să aveți o actualizare gratuită la ghișeu, ceea ce ni se întâmplă adesea! Doar asigurați-vă că vă puteți permite costurile crescute cu combustibilul necesare unei mașini mai mari.


5. Economisiti la zilele de inchiriere

Dacă nu aveți nevoie imediat de o mașina , luați transportul in comun pana la cazare și rezervați o mașină pentru ziua următoare. Veți economisi o închiriere de o zi.Faceți același lucru sila sfârșitul călătoriei.

 

6. Verificați dacă există opțiuni nelimitate de kilometri


Asigurați-vă că închirierea dvs. include opțiunea de kilometraj nelimitată și puteți duce mașina unde trebuie să mergeți. Ultimul lucru de care vreți să vă faceți griji pentru orice exces de kilometri.

 

7. Verificați opțiunile politicii de combustibil

Unele companii de mașini de închiriere vă vor cere să returnați mașina cu aceeași cantitate de combustibil pe care o avea în rezervor la preluare. Alții operează o politică de combustibil în cazul în care dvs., închiriatul, trebuie să achiziționați primul rezervor de combustibil și poate arunca mașina goală - în acest caz, nu poate exista nicio rambursare pentru combustibilul neutilizat.În cazul în care compania de închiriere de mașini percepe combustibil, costul poate fi mai mare decât ar fi la o benzinărie locală.

 

8. Conditii de varsta

În majoritatea locațiilor, vârsta minimă de închiriere este de 21 de ani. Taxe suplimentare se pot aplica cu anumite companii de închiriere de mașini pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani sau peste 65 de ani. Aceștia sunt definiți ca mai mulți șoferi „cu risc”.

Dacă nu aveți încă peste 25 de ani, dar călătoriți cu un însoțitor care este, cereți-i să fie șoferul desemnat pentru a economisi aceste costuri. 

La Nova Rent a Car varsta minima este de 21 ani si soferul trebuie sa fie de minim 1 an posesor al unui permis de conducere categoria B

 

9. Taxa suplimentară pentru șofer aditional

De obicei se aplică taxe suplimentare pentru șoferii suplimentari. Cu toate acestea, în unele state și țări, soții sunt autorizați de șoferi suplimentari prin lege. Dar TREBUIE să adăugați numele șoferului suplimentar la contract pentru a face valabile toate cererile de asigurare necesare.
Daca veti efectua drumuri lungi este bine sa aveti un ajutor la condus, siguranta trebuie sa fie pe primul plan.


12. Taxe și impozite suplimentare statale

Fiți informati referitor la taxe suplimentare care se pot aplica dacă treceți inalt judet sau dacă intrați în altă țară. 


13. Nu folosiți un card de debit

Rezervați folosind cardul de credit. Este indicat pentru ca oferra o protectie mai buna dar si pentru ca puteti in acest fel acumula puncte de fidelitate. De asemenea companiile de rent a car tind să retina un depozit mai mare la utilizarea cardurilor de debit, iar returnarea depozitul poate dura mai mult decat in cazul cardurilor de credit

 

14. Inspectați mașina înainte de a pleca

Faceți o inspecție amănunțită a mașinii  înainte de a o prelua. Dacă găsiți vreo deteriorare, completați documentația (obțineți o copie) și faceți fotografii cu telefonul, astfel încât să aveți o șdovada. Nu doriți să vă faceți răspunzător pentru daune provocate de un conducător auto anterior.