Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Semnele de circulatie: sunteti familiarizati cu toate?

2018-04-30 18:49:19 Autor: Nova Rent a Car

Semnele de circulație astăzi sunt omniprezente pe drumurile noastre

În timpul vizitei sau efectuării unei călătorii pe teritoriul Romaniei, recunoașterea semnelor de circulație comune nu ar trebui să pună probleme. Cu toate acestea, există și o serie de semne de circulație care sunt mult mai puțin răspândite de-a lungul drumurilor noastre. Sunteți deja familiarizați cu semnele speciale de avertizare de mai jos?


Semn de trafic pentru Pokémon Go
Pokémon Go a fost jocul numarul 1 pentru aplicatiile de telefoane mobile anul trecut. A devenit evident foarte repede ca jucatorii acestui joc aveau atentia indreptata pentru prinderea Pokemonilor. Acest lucru a creat situatii in trafic periculoase.  

Un semn special a fost conceput in acest sens pentru a avertiza pietonii si soferii vanatori de Pokemoni pentru a nu se calca unii pe altii.

 

Semne de trafic pentru persoanele in varsta
Sunt acele semne care avertizeaza ca in zona sunt conducatori auto in varsta.

 

Semne de avertizare pentru diferite animale
Pe langa semnele deja bine cunoscute care avertizeaza conducatorii auto de existente anumitor animale salbatice ca de exemplu caprioarele au aparut si semne noi ca de exemplu cele care avertizeaza asupra existentei broastelor. Acestea au perioade de migratii si trec in numar mare drumurile. Soferii sunt avertizati sa incetineasca si sa inainteze cu precautie.