Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Rezervati-va masina pentru vacanta de vara!

2019-05-17 12:55:36 Autor: Nova Rent a Car
Rezervati-va masina pentru vacanta de vara!

 

     Perioada concediilor este inca departe dar cei mai rapizi dintre clentii nostri au furat deja startul. Cautand siguranta si vacanta fara stres, numerosi doritori suna zilnic la firma noastra in cautare de oferte pentru lunile iunie-iulie-august. Este bine de stiut ca luna cea mai curtata dintre toate este august-ul, care este deja ocupata in proportie de 40%, majoritatea celor care au rezervat fiind clienti fideli ai firmei care stiu ca ofertele bune se vaneaza din timp.

       Destinatiile preferate ale celor intorsi temporar in Romania pe perioada verii sunt: litoralul romanesc si zonele montane, de cele mai multe ori clientii facand un mix de cateva zile mare & cateva zile munte. Pentru doritorii de munte preferintele se impart intre zona Brasov-Bran-Moeciu si zona Bucovinei cu statiuni precum Gura Humorului, Vatra Dornei sau Campulung Moldovenesc. In ultimii ani o aploare a cunoscut si turismul pe zona salinelor: Salina Cacica, Targu Ocna, salina Praid sau chiar Turda.

 

     In aceasta perioada de vara cele mai cautate masini sunt cele de familie: masinile cu 6 si 7 locuri, chiar minibusuri – pentru doritorii de excursii in grup, masinile de tip station-wagon, alese pe motivul portbagajului extrem de incapator sau masinile din clasa D, sedanuri incapatoare si confortabile.

       In ceea ce priveste situatia cuplurilor tinere, acestea opteaza in general pe masini mici sau medii cum ar fi Opel Corsa, Skoda Fabia, Ford Fiesta sau VW Golf, care sunt extrem de versatile, perfecte atat pe agitatia urbana cat si pentru mici excursii in doi. Consumul redus la aceasta gama este un mare plus, lucru care le face extrem de atractive in ceea ce priveste balanta cost/beneficiu.

       Contactati Nova Rent a Car Iasi pentru a va asigura mijlocul de transport pentru vacanta dvs! Fie ca alegeti sa ne contactati telefonic sau prin mesaje pe Facebook si Whatsapp, pentru a va putea raspunde pertinent, mesajul dvs trebuie sa contina cateva puncte clare: cand anume va trebuie masina (incepand cu ce data), cate zile doriti sa inchiriati, doriti sau nu livrare/preluare de la Aeroport, daca aveti nevoie de echipamente suplimentare (scaunel copil, sistem GPS, etc). In functie de aceste detalii, un agent va va raspunde cu o oferta personalizata, conform cerintelor dvs. Va asteptam!