Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Rezervam masina din timp sau vanam “oferta zilei”?

2019-01-14 15:18:56 Autor: Nova Rent a Car

 

       La inceput de an fiecare familie priveste cu optimism catre vacanta de vara. Va ganditi cu siguranta sa planificati itinerarii inedite, sa incepeti sa cautati bilete de avion avantajoase si... sa cautati un mijloc de transport odata ajunsi in Iasi. Insa se iveste o intrebare frecventa. Cum este mai bine sa procedam cand vine vorba de inchirierea unei masini? Sa rezervam cu 4-5 luni inainte, imediat ce am cumparat biletele de avion sau sa asteptam oferte de moment, de tip Last minute?

       Din punctul nostru de vedere va asiguram ca nici una din variante nu este gresita. De cele mai multe ori este bine sa va asigurati un confort psihic stiind ca ati dat un avans si aveti masina dorita pusa “deoparte”. Aceasta cale este aleasa de aproximativ 60% dintre clientii nostri care au trecut de prima inchiriere si stiu cum stau treburile in domeniu. Pentru luna august, spre exemplu, fiind cea mai aglomerata din an, primim solicitari de rezervare chiar si cu 7-8 luni inainte. Bineinteles, compania nu onoreaza astfel de rezervari, deoarece flota si tarifele se schimba ades de la un an la altul si nu se poate face o rezervare toamna pentru vara viitoare. Insa incepand cu 1 Mai consideram ca este oportun sa va cautati optiuni de rent a car pentru august. Luati in considerare insa ca tarifele pentru sezonul aglomerat, care tine de la 15 iunie pana la 15 septembrie sunt de cele mai multe ori fixe, neputand fi supuse negocierilor.

       In ceea ce priveste varianta vanatorii de oferte, va aducem la cunostinta ca Nova Rent a Car practica frecvent discounturi surpriza, in functie de disponibilitatile fiecarei zile in parte. Graficul de ocupare al masinilor este un adevarat joc de puzzle, in care trebuie sa gasim fiecareia un client, jongland cu spatiile libere intre doua rezervari, spatii care lasa loc astfel de oferte promotionale. Puteti fi chiar dvs “omul potrivit la locul potrivit”, iar pentru asta nu trebuie decat sa sunati si sa intrebati operatorul de Oferta Zilei. Daca perioada ofertata si pretul se suprapun nevoilor dvs, va servim cu placere!