Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Returnati o masina inchiriata? Nu uitati in ea bagajele d-voastra.

2018-04-13 19:32:41 Autor: Nova Rent a Car

Se intampla de obicei, ca turistii sau oamenii de afaceri sa lase din greseala anumite bagaje cand returneaza masina inchiriata. Din pacate realizeaza acest lucru in scenariile cele mai rau posibile: cand sunt la aeroport si fac check in, cand sunt deja in avion sau cand au ajuns deja acasa (si sunt deja binenteles in cealalta parte a continetului). O data intamplat acest lucru este destul de dificil de returnat aceste obiecte (care de multe ori sunt si foarte valoroase). Nova rent a car va sfatuieste sa verificati cu atentie masina inainte de a o returna.

Prea multe perturbari
Intr-un fel nici nu este de mirare ca tot felul de lucruri sunt lasate in masina avand in vedere ca masinile moderne din ziua de azi sunt echipate cu tot felul compartimente mici de depozitare la indemana: in portiere, sub scaune, in bord, deasupra parasolarului, in boot s.a.md. Acestea sunt foarte folositoare  pentru lucruri indispensabile pentru o calatorie ca: ochelari de soare, telefoane mobile, spartphon-uri, iPad-uri, pormonee, pasapoarte, bilete de avion, carti de credit, bani pentru parcare, camere foto, camere video, echipament de navigatie, jocuri pe calculator, play station-uri, iPods etc.

Pe deasupra, la sfarsitul calatoriei sunteti probabil obosit deoarece a trebuit sa va treziti devreme, sunteti grabit sa prindeti avionul, ati stat pana seara tarziu intr-un bar cu prietenii ori sunteti tulburat de coplii care nu doresc sa mearga acasa. In concluzie exista destule distractii care va pot face sa omiteti din lucrurile d-voastra

Cele mai frecvente lucruri uitate intr-o masina inchiriata:

  • Umbrele
  • Aparate foto si video
  • Gadgeturi ca de exemplu iPads (de obicei in buzunarele scaunelor din fata)
  • Navigația prin satelit(GPS) - in compartimentul pentru manusi
  • Ochelari de soare - in buzunarele usilor
  • Laptopuri (sub scaunele pasagerilor)

Cum procedam ca sa nu uitam lucruri in masina inchiriata?
Simplu. Prin alocarea unui timp suficent pentru a verifica masina. Important, verificam masina la hotel sau unde stam si nu o data ajunsi la aeroport de exemplu. Vom pune obiectele gasite in valizele de mana sau geamantane. Astfel cand returnam masina va trebui sa ne asiguram ca avem de scos din ea doar cateva piese de bagaje.

Tot ati uitat veva?
In cazul in care tot ati uitat ceva in masina va rugam sa ne contactati imediat si va vom face tot posibilul sa va rezolvam situatia