Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Rent a Car - un serviciu util si accesibil tuturor

2018-06-07 16:14:00 Autor: Nova Rent a Car

 

      In ultimii ani serviciile de inchirieri masini s-au dezvoltat considerabil. Bazata pe necesitatea de deplasare si criza permanenta de timp cu care ne confruntam, inchirierea unei masini poate fi mutarea potrivita intr-o ecuatie cu multe necunoscute: unde mergem? cand ajungem? cu ce ne miscam intre obiectivele noastre? cum ne optimizam costurile?

 

      Nova Rent a Car Iasi vine in intampinarea clientilor sai cu raspunsuri la aceste framantari; cu o flota permanent pregatita de plecare, masini verificate si cu toate taxele la zi, incercam sa va facem drumurile mai usoare si lipsite de stres.

 

      Sositi pe aeroport? Va vom astepta in terminalul Sosiri cu contractul gata pregatit si masina alimentata, astfel incat sa va puteti porni la drum imediat dupa aterizare. Intarzieri ale avionului? Suntem obisnuiti, asteptam si nu lasam pe nimeni in incurcatura, in miez de noapte, fie vara sau iarna. Calatoriti cu copii? Avem scaunelele gata montate in centuri si jucariile pregatite pentru micutii dvs, stiind ca o excursie cu copii este de doua ori mai solicitanta. Este iarna si mergeti la tara? Nici o problema, racleta pentru geamuri si lanturile de zapada va stau la dispozitie, pentru a preintampina orice intemperie sau capriciu meteo. Aveti nevoie de o cartela Sim, o harta, o rezervare la Hotel? Nu am refuzat niciodata o solicitare de acest fel, incercand sa ajutam clientii pe cat posibil, sa venim in intampinarea nevoilor lor si sa legam o relatie de parteneriat pe termen lung.

      Preturile sunt intotdeauna transparente la Nova. Din marturiile clientilor nostri, care au avut diferite situatii neplacute cu alte companii, stim cat de mult conteaza pentru dvs ca tarifele sa fie la vedere si orice extra taxa sa fie comunicata de la inceput. Mai mult, garantia trebuie sa fie explicata cat mai clar precum si clauzele prin care ea poate suferi penalizari, astfel incat clientul sa fie in cunostinta de cauza in orice moment al contractului.