Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Renault a dezvaluit noul SUV electric E-5008 care promite o autonomie de 660 km

2024-04-02 15:32:16 Autor: Nova Rent a Car
Renault a dezvaluit noul SUV electric E-5008 care promite o autonomie de 660 km


În lumea în continuă evoluție a automobilelor electrice, Peugeot aduce o nouă inovație pe piață, iar biroul Nova de închirieri auto aeroport Iași vă anunță că acesta a dezvăluit noul SUV electric E-5008. Cu un design robust și îndrăzneț, acest model redefinește standardele, oferind locuri pentru șapte pasageri și o autonomie impresionantă de până la 660 de kilometri cu o singură încărcare. Peugeot E-5008 este primul SUV electric de acest tip care încorporează spațiu generos pentru toți cei șapte pasageri și tehnologie de vârf. Construit pe platforma STLA Medium de la Stellantis, acest model reușește să satisfacă cerințele clienților care caută un SUV de dimensiuni mari, cu un design expresiv, un interior primitor și performanțe electrice eficiente.

Cu un amestec echilibrat între stil și substanță, E-5008 pune la dispoziție o plajă generoasă de caracteristici, de la autonomia impresionantă de până la 660 km și până la timpul scurt de încărcare, între 20% și 80% în doar 30 de minute. Cu un ampatament de 2.90 metri și o lungime totală de 4.79 metri, acest SUV oferă un spațiu interior extrem de generos, făcând fiecare călătorie o experiență confortabilă și plăcută pentru toți ocupanții. Peugeot E-5008 nu doar redefinește standardele de performanță și confort, ci și garantează liniștea clienților săi prin programul ALLURE CARE, oferind acoperire pentru până la 8 ani sau 160.000 de kilometri, cea mai lungă comparativ cu orice altă marcă europeană. Cu această lansare, Peugeot reconfirmă angajamentul său de a deveni o marcă 100% electrică și continuă să își extindă gama pentru a satisface toate cerințele clienților. E-5008 este modelul unic în segmentul său care oferă mobilitate electrică pentru șapte pasageri, beneficiind de un interior extrem de generos și primitor.


Design-ul exterior al noului Peugeot E-5008 se remarcă prin eleganța sa rafinată și prin linii dinamice ce conferă un aspect puternic și modern. Inspirat de SUV-urile mai mici din gama sa, E-5008 împrumută anumite elemente de design, dar își conturează propria sa identitate distinctivă. La prima vedere, atrage atenția frontul masiv și impunător, care prezintă faruri subțiri și ascuțite, perfect integrate sub linia capotei, împreună cu cele trei lumini LED în formă de gheare, caracteristice mărcii Peugeot. Pe partea de tehnologie, E-5008 vine cu inovații precum tehnologia Pixel LED, care se adaptează automat la condițiile de trafic, asigurând o iluminare optimă fără a deranja ceilalți participanți la trafic. Grila frontală, cu un model în stil tablă de șah, își asumă un rol central, conferind SUV-ului o prezență remarcabilă și distinctivă.

Caracterizat de o postură impunătoare și dinamică, noul E-5008 emană robustețe și siguranță, datorită caracterului său distinct de SUV. Linia înaltă a centurii și umerii pronunțați îi conferă o prezență puternică pe drum, iar dimensiunile generoase subliniază amploarea sa: lungime 4.79 m, lățime 1.89 m, înălțime 1.69 m. În profil, E-5008 se deosebește prin silueta sa robustă, specifică SUV-urilor, cu linii sculptate ce sugerează dinamism și forță. Continuând munca inovatoare începută cu modelele Peugeot 408 și E-3008, noul E-5008 impresionează și prin designul geometric al jantelor, contribuind la stilul modern și performanța aerodinamică a vehiculului astfel, jantele inovatoare, disponibile în variante de 19 sau 20 de inch, adaugă un plus de personalitate și stil. Privind spre partea din spate, observăm elemente de design ce amintesc de alte modele Peugeot, cum ar fi stopurile cu trei linii luminoase și ornamentele lucioase de pe hayon. Aceste detalii, împreună cu elementele de finisare din zona inferioară a barei, conferă E-5008 un aspect ferm și decis.

Noul E-5008 este disponibil în șase culori distincte, fiecare reflectând personalitatea și rafinamentul caracteristic acestui SUV electric de ultimă generație iar compania Nova de închirieri auto Iași aeroport vă descrie în rândurile de mai jos semnificația fiecărei nuanțe:

  1. Obsession Blue: Un albastru intens și vibrant, care emană un aer de eleganță și rafinament, adăugând un plus de stil oricărei apariții pe drumurile urbane sau în afara orașului.
  2. Ingaro Blue: O nuanță mai sobră și mai profundă de albastru, care sugerează o eleganță discretă și o prezență sigură, fiind alegerea ideală pentru cei care apreciază simplitatea și rafinamentul.
  3. Okenite White: Albul pur și luminos, care conferă un aspect proaspăt și modern, subliniind liniile fluide și elegante ale design-ului exterior al lui E-5008, aducând o notă de lumină și claritate.
  4. Pearl Black: O nuanță de negru lucios și sofisticat, care adaugă un aer de mister și eleganță vehiculului, captând privirile și evidențiind fiecare detaliu al design-ului său distinctiv.
  5. Artense Grey: Un gri elegant și versatil, care aduce un echilibru subtil între sobrietate și rafinament, fiind o alegere ideală pentru cei care apreciază eleganța într-o manieră subtilă.
  6. Titanium Grey: Un gri metalic modern și contemporan, care conferă o notă de sofisticare și stil, subliniind liniile dinamice și moderne ale lui E-5008, evidențiindu-l în trafic.

Pentru versiunea GT, constructorul auto francez oferă opțiunea de vopsea bicoloră, cu acoperiș negru lucios, adăugând un plus de sportivitate și distincție design-ului exterior. Indiferent de preferințele personale, gama variată de culori disponibile pentru noul E-5008 permite fiecărui conducător să-și exprime individualitatea și să-și personalizeze SUV-ul în conformitate cu stilul și gusturile sale.

Refinamentul superior este accentuat de simplitatea detaliilor. Ornamentele decorative au fost reduse, iar cromul a fost înlocuit cu nuanțe de vopsea pe elemente specifice, subliniind eleganța și rafinamentul. Design-ul exterior al noului Peugeot E-5008 impresionează prin eleganța sa contemporană și prin echilibrul subtil între forme dinamice și detalii rafinate. Cu o prezență impunătoare pe șosea și o estetică plină de caracter, acest SUV electric promite să atragă atenția și să ofere o experiență premium în conducere.


Design-ul interior al noului Peugeot E-5008 redefinește experiența de conducere și confortul într-un mod cu totul nou, oferind tehnologie de ultimă generație și un spațiu interior generos și confortabil pentru toți pasagerii. Cu un design inspirat și distins, interiorul E-5008 împrumută multe elemente de la modelul său mai mic, E-3008, oferind însă un plus de stil și funcționalitate.

Panoul de bord multi-stratificat, înfășurat într-un material gri modern, îmbrățișează toate comenzile majore, orientându-le către șofer pentru a oferi o senzație de confort și control deplin. Centrul atenției este ocupat de un imens ecran curbat cu diametrul de 53 cm, care adăpostește atât afișajul digital al șoferului, cât și sistemul de infotainment. Acest ecran panoramic, de ultimă generație, plasat în partea de sus a bordului, oferă o experiență vizuală impresionantă, iar lumina ambientală LED de sub ecran accentuează efectul plutitor.

Noul Peugeot i-Cockpit introduce un nou volan compact, care oferă un plus de senzație și confort în timpul condusului. Butoanele de control, dispuse strategic pe volan, detectează automat degetele șoferului pentru o ergonomie optimă și sunt activate doar când sunt apăsate, pentru a evita activarea accidentală. În partea centrală a bordului se regăsesc i-Toggle, butoane tactile complet personalizabile, care oferă acces rapid la zece funcții preferate ale utilizatorului. Aici se află și ecranul tactil, care controlează sistemul de climatizare, navigația, media și conectivitatea.

E-5008 este dotat cu cele mai recente sisteme de informații conectate Peugeot, oferind conectivitate completă și funcții de comandă vocală avansate. Sistemul de navigație TomTom conectat este standard pe versiunea GT, iar recunoașterea vocală naturală „OK, Peugeot” permite accesul la diferite funcții ale vehiculului. Noul Peugeot E-5008 oferă o conectivitate fără fir de ultimă generație, incluzând funcționalități precum Apple CarPlay, Android Auto și ChatGPT, care transformă experiența de conducere și interacțiunea cu vehiculul într-un adevărat privilegiu digital.

Cu ajutorul Apple CarPlay și Android Auto, utilizatorii pot sincroniza cu ușurință smartphone-urile lor cu sistemul de infotainment al mașinii, permițând accesul la aplicațiile și funcțiile preferate direct de pe ecranul tactil al mașinii. Acest lucru înseamnă că puteți asculta muzică, naviga pe hărți, primi și trimite mesaje și efectua apeluri telefonic, fără a fi nevoie să atingeți telefonul mobil. ChatGPT adaugă o dimensiune suplimentară de interactivitate și utilitate, permițând pasagerilor să interacționeze cu mașina folosind comenzi vocale intuitive și naturale. Cu ajutorul acestei tehnologii de recunoaștere vocală avansată, agenția Nova închirieri auto Iași vă amintește faptul că puteți solicita informații despre drum, actualizări despre trafic, găsirea unor destinații și multe altele, fără a fi nevoie să luați mâinile de pe volan sau să luați ochii de pe drum.

În plus, funcția de conectivitate fără fir permite actualizări „over-the-air”, ceea ce înseamnă că mașina poate fi întotdeauna la zi cu cele mai recente actualizări de software și funcționalități noi, fără a fi necesară o vizită la service. Pe scurt, conectivitatea fără fir oferită de Apple CarPlay, Android Auto și ChatGPT transformă noul Peugeot E-5008 într-o platformă digitală avansată și prietenoasă, care aduce o experiență de conducere și interacțiune cu vehiculul la un nivel superior de comoditate și utilitate.

Conectivitatea fără fir oferită de Apple CarPlay, Android Auto și ChatGPT aduce un plus semnificativ de confort și utilitate experienței de conducere cu noul Peugeot E-5008. Aceste tehnologii moderne și inovatoare transformă mașina într-un hub digital complet, în care pasagerii se pot bucura de o conectivitate fără efort și de funcționalități avansate, îmbunătățind astfel calitatea și plăcerea experienței de conducere. Design-ul interior al noului Peugeot E-5008 impresionează prin tehnologie avansată și confort deosebit, creând un mediu rafinat și ergonomic, care îmbină utilitatea cu eleganța într-un mod excepțional. Această combinație de inovație și confort face din E-5008 un SUV electric cu totul aparte, reușind să îmbunătățească experiența de conducere și să satisfacă cele mai exigente nevoi ale pasagerilor.


Noul Peugeot E-5008 oferă un spațiu interior excepțional, iar biroul Nova de închirieri auto Iași observă că acesta este gândit pentru a asigura confort și versatilitate pentru toți cei șapte pasageri, stabilind noi standarde în segmentul SUV-urilor de clasă C în ceea ce privește confortul. Locul pentru pasagerii din rândul al doilea al noului E-5008 impresionează prin spațiul generos pentru picioare, iar rândul al treilea stabilește un nou standard în segment în ceea ce privește spațiul interior. Scaunele confortabile din rândul al doilea combină o banchetă divizată 60/40 cu spătare divizate 40/20/40, oferind combinația perfectă între modularitate și confort.

Accesul la scaunele din rândul al treilea este facilitat de sistemul Easy Access, care permite rabatarea completă și împingerea înainte simultană a scaunelor din rândul al doilea. Această funcționalitate îmbunătățește semnificativ accesibilitatea la rândul al treilea, iar manevrarea este simplă, cu un buton situat în partea superioară a spătarului scaunului. Combinat cu deschiderea largă oferită de ușile din spate, acest sistem facilitează accesul pasagerilor de toate dimensiunile în scaunele din rândul al treilea. E-5008 poate găzdui până la șapte pasageri, iar rândul al treilea oferă o banchetă reală cu două spătare independente echipate cu tetiere reglabile. Aceste scaune oferă un adevărat confort, cu perne groase și moi, spătare mai înalte și spațiu optimizat pentru capul adulților.

Portbagajul generos și extrem de versatil al noului Peugeot E-5008 oferă capacități impresionante de depozitare, adaptându-se la toate nevoile. În configurația cu cinci scaune, volumul portbagajului este de 748 de litri, în configurația cu șapte scaune este de 259 de litri, iar în configurația cu doar două scaune unde spătarele din spate sunt rabatate este de până la 1.815 litri.

Interiorul cabinei oferă o atmosferă caldă și primitoare, datorită combinației de iluminare ambientală, aluminiu real și țesături de înaltă calitate. Un rol important îl joacă și plafonul panoramic de sticlă, care oferă lumină naturală abundentă și poate fi deschis în partea frontală, creând o senzație de spațiu și lumină. Confortul este asigurat și de scaunele față noi, care oferă un nivel superior de confort, iar scaunele din rândul al doilea și al treilea sunt de asemenea concepute pentru a oferi spațiu și confort optim pentru pasageri. Pentru a asigura o atmosferă sănătoasă în interior, E-5008 este echipat cu sistemul Air Quality System, care monitorizează constant calitatea aerului din cabină și activează, dacă este necesar, recircularea aerului. Pe scurt, noul Peugeot E-5008 oferă un spațiu interior excepțional, gândit pentru a asigura confort, versatilitate și lux pentru toți pasagerii, transformând fiecare călătorie într-o experiență plăcută și relaxantă.


În cadrul modelului Peugeot E-5008 sunt disponibile trei combinații de motor și baterie, iar una se remarcă în mod special motiv pentru care biroul Nova de închirieri auto Iași o și recomandă pentru acest automobil și anume bateria de 98 kWh cuplată la un motor electric de 230 cai putere, iar acest model impresionează cu o autonomie de 660 kilometri. În ceea ce privește competiția, un Kia EV9 poate gestiona până la 561 de kilometri cu o singură încărcare, un Volvo EX90 are o autonomie de 584 de kilometri, iar un Skoda Enyaq poate parcurge 560 de kilometri. Chiar și modelul mai mic și mai aerodinamic Polestar 2 rămâne câțiva kilometri în urma acestui SUV mare de familie cu șapte locuri.

De asemenea, clienții pot opta pentru un motor de 210 cai putere cu o baterie de 73 kWh, iar această versiune E-5008  are o autonomie de 500 de kilometri. Pentru clienții care doresc viteză, există și un model cu două motoare care dezvoltă 320 cai putere și o baterie de 73 kWh, care poate parcurge aceiași 500 de kilometri. Pentru clienții care sunt încă sceptici în privința trecerii la un vehicul electric, va fi disponibilă și o versiune hibridă încă de la lansare. Aceasta folosește un motor pe benzină care dezvoltă 136 cai putere cuplat la o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj în șase trepte, și există și un motor electric suplimentar pentru a spori eficiența.

Ulterior, în 2025, gama va fi completată de o versiune plug-in hibrid. Aceasta va utiliza un motor pe benzină de 150 cai putere cuplat la un motor electric de 120 cai putere. Puterea combinată este limitată la 195 cai putere, și va putea parcurge 79 de kilometri doar cu ajutorul energiei electrice. Oferta variată de opțiuni de motorizare și autonomie impresionantă a noului Peugeot E-5008 îl plasează într-o poziție competitivă pe piața vehiculelor electrice și hibride. Cu capacități de baterie generoase și performanțe solide, acest model oferă o soluție atrăgătoare pentru cei care caută un vehicul ecologic și practic pentru întreaga familie.


Noul Peugeot E-5008 va fi pus în vânzare în toamna anului 2024. Gama va oferi două versiuni, Allure și GT. Noul Peugeot E-5008 va fi disponibil în România pentru comenzi începând din toamna acestui an, însă prețurile încă nu au fost stabilite în mod definitiv. Modelul mai mic, E-3008, începe de la puțin sub 37.000 de euro astfel că biroul Nova de închirieri auto Iași se așteaptă ca acest SUV cu șapte locuri să aibă un preț de pornire de peste 40.000 de euro. Asta l-ar face cu mult mai ieftin decât un Kia EV9, cu aproximativ 30.000 de euro, și este aproximativ jumătate din prețul unui Volvo EX90.


În concluzie, noul Peugeot E-5008 promite să aducă o nouă dimensiune în segmentul SUV-urilor electrice, oferind un amestec echilibrat între performanță, confort și spațiu generos pentru pasageri. Cu o gamă variată de opțiuni de motorizare și o tehnologie avansată atât în interior, cât și în exterior, acest model se anunță a fi o alegere atrăgătoare pentru cei care caută un SUV electric cu șapte locuri. Cu toate acestea, prețul este încă o necunoscută, iar competiția în acest segment este acerbă. Așadar, perspectivele sunt promițătoare pentru cei care sunt interesați de o mașină electrică spațioasă și versatilă.

 


Pentru rezervări NON-STOP vă rugăm să ne contactați:

0765.237.772
contact@nova-rentacar.ro