Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Primul Mercedes Maybach electric SUV a fost dezvaluit

2023-05-02 12:45:14 Autor: Nova Rent a Car
Primul Mercedes Maybach electric SUV a fost dezvaluit

 

Mercedes-Maybach EQS SUV 680 tocmai a fost dezvăluit la Salonul Auto de la Shanghai, este un model inovator și deosebit de interesant, fiind primul model electric de producție în serie din istoria brandului Maybach iar biroul de închirieri auto aeroport Nova Rent a Car din Iași vă spune în acest articol tot ceea ce trebuie să aflați despre acesta. EQS Maybach SUV reprezintă un exemplu al noii direcții pe care industria auto o ia către vehiculele electrice, fără a face compromisuri în ceea ce privește luxul și performanța. Cu un design exterior impresionant și un interior deosebit de luxos și tehnologic, noul Maybach EQS SUV S680 demonstrează că Mercedes-Benz rămâne unul dintre liderii în materie de design și inovație în domeniul auto. Acest SUV electric este un model impresionant, care reprezintă un echilibru între eficiența energetică, performanță și lux, oferind o experiență de conducere de neegalat pentru cei care apreciază calitatea și confortul.

Mercedes-Maybach EQS 680 este un SUV de lux cu un design exterior impresionant, care a fost creat pentru a combina eleganța clasică cu tehnologia avansată și performanța electrică. Designul exterior al acestui SUV Maybach EQS este inspirat de modelul EQS sedan, iar biroul Nova de închirieri auto Iași aeroport vă informează că la acesta se adaugă o notă de rafinament cu detalii precum plăcuța "Maybach" și grila cu efect de cristal Swarovski. Acesta este o versiune cu ampatament lung a modelului EQS și are o lungime de aproximativ 5.4 metri, oferind un aspect impunător și spațiu generos pentru pasageri și bagaje. Maybach EQS SUV 680 este o "prezență puternică și îndrăzneață", cu o grilă de radiator amplă și o linie a acoperișului înclinată, care conferă vehiculului un aspect sportiv. De asemenea, este disponibil într-o gamă largă de culori, inclusiv tonuri elegante de argintiu, negru sau alb. Noul Maybach EQS SUV 680 este echipat cu jante din aliaj de 22 de inch și dispune de un pachet de iluminare exterior care oferă lumini de însoțire și iluminare a solului. Aceste caracteristici sunt menite să sporească stilul și să îmbunătățească confortul la îmbarcare și debarcare. Designul exterior al Mercedes-Maybach EQS SUV 680 este unul care combină frumusețea și rafinamentul cu caracteristicile tehnice avansate, oferind un aspect impunător și sportiv care va atrage cu siguranță privirile în trafic.

Interiorul noului Mercedes-Maybach EQS 680 SUV este unul impresionant, care oferă o combinație de tehnologie avansată, confort și lux rafinat, așa cum este de așteptat de la un model Maybach. Potrivit surselor biroului Nova de închirieri auto aeroport Iași, acest model are un interior spațios, confortabil și luxos, care pune accentul pe calitatea și eleganța materialelor folosite. În funcție de preferințele clienților, există o gamă largă de materiale de înaltă calitate disponibile, cum ar fi pielea, lemnul sau sticla cristal. Ecranul MBUX Hyperscreen, prezentat pentru prima dată pe modelul EQS, este și el prezent pe acest SUV Maybach EQS, acesta are o diagonală de 142 de centimetri și se întinde pe întreaga lățime a bordului. Acesta oferă o interfață intuitivă și personalizabilă, care permite controlul multor funcții ale mașinii prin intermediul unor gesturi sau prin comenzi vocale. Interiorul Maybach EQS SUV este dotat cu mai multe caracteristici avansate, cum ar fi scaune ventilate și încălzite, sistem audio premium, tavan panoramic și un sistem de iluminare ambientală, care pot fi personalizate în funcție de preferințele fiecărui client. În plus, acest model dispune și de un sistem de filtrare a aerului și de un sistem de ionizare, care contribuie la menținerea unui mediu interior sănătos și confortabil.

Pasagerii din spate ai noului Mercedes-Maybach EQS SUV 680 au acces la o gamă largă de dotări și opțiuni de personalizare pentru a-și alege experiența de călătorie. Una dintre opțiunile disponibile este pachetul de confort pentru scaunele din spate, care include, printre altele, sistem de divertisment la bord cu două ecrane, control al climatizării, iluminare ambientală personalizabilă și suporturi pentru pahare. Există și un pachet de lux pentru scaunele din spate, care oferă frigider și pahare placate cu argint, încărcare wireless pentru telefoane, porturi USB și suporturi pentru picioare reglabile electric. Scaunele din spate ale noului Mercedes-Maybach EQS SUV sunt unele dintre cele mai luxoase și confortabile din industria auto. Acestea sunt proiectate pentru a oferi un confort maxim pasagerilor din spate, cu mult spațiu pentru picioare, suport lombar reglabil și funcții de masaj. Interiorul noului Mercedes-Maybach EQS680 SUV oferă o experiență de lux rafinat, care combină tehnologia de vârf, confortul și calitatea materialelor, pentru a crea un mediu spațios și confortabil, în care pasagerii se pot bucura de o călătorie plăcută și relaxantă.

Sistemul audio disponibil pe noul Mercedes-Maybach EQS SUV este unul de înaltă calitate, dezvoltat în colaborare cu echipa Burmester, un nume binecunoscut în industria audio de lux. Sistemul audio are o putere totală de 1.750 de wați și este compus din 30 de difuzoare care oferă un sunet clar și puternic. În plus, sistemul audio vine cu funcționalitatea de anulare a zgomotului, care filtrează zgomotul de fundal pentru a oferi o experiență audio cât mai clară și mai plăcută.

Maybach se laudă cu faptul că pielea din noul EQS SUV este tratată natural. Mai exact, agenția Nova de închirieri mașini aeroport Iași a descoperit că pielea este tratată cu extracte din frunze de arbore de măslin, care se spune că are proprietăți de hidratare și de protecție împotriva razelor UV. Procesul de tratare a pielii naturale folosit de Maybach se numește "Leaf" și implică folosirea unui amestec de extracte naturale din plante, care sunt aplicate pe piele pentru a-i conferi proprietăți suplimentare de hidratare și protecție. Acest proces ar trebui să asigure o piele mai moale și mai plăcută la atingere, dar și o mai mare durabilitate și rezistență în timp. De asemenea, Maybach utilizează și alte materiale naturale, precum lână și lemn, pentru a oferi un interior cât mai luxos și mai confortabil. Aceste materiale sunt prelucrate și finisate manual, astfel încât fiecare mașină să fie unică în felul său.

Noul Mercedes-Maybach EQS SUV 680 vine echipat cu un sistem electric de propulsie care include două motoare electrice care dezvoltă 680 de cai putere și un cuplu maxim de 1050 Nm. Această motorizare permite noului SUV să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 4.5 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h. Capacitatea bateriei este de 105.6 kWh, ceea ce oferă o autonomie de până la 610 km conform standardului WLTP. De asemenea, mașina poate fi încărcată rapid la stațiile de încărcare de mare putere, ajungând de la 10% la 80% în doar 25 de minute. În plus, noul Maybach EQS SUV poate fi încărcat la o priză normală sau la o stație de încărcare AC, cu o putere maximă de încărcare de 22 kW. Pentru a asigura o experiență de conducere lină și confortabilă, Mercedes-Maybach EQS SUV 680 vine cu o suspensie pneumatică activă și cu o transmisie integrală. Aceste caracteristici îi permit mașinii să ofere o performanță excelentă în orice condiții de condus, iar conducătorii se vor bucura de o experiență de conducere lină și silențioasă, specifică automobilelor electrice de înaltă performanță.

Mercedes a făcut eforturi pentru a reduce zgomotul în interiorul noului Maybach EQS SUV. Mașina este echipată cu o gamă largă de caracteristici proiectate pentru a reduce zgomotul, pentru a crea o experiență de conducere mai liniștită și mai relaxantă. Unul dintre elementele cheie pentru reducerea zgomotului din interior este acoperitoarea proiectată în spatele scaunelor din spate, care sigilează portbagajul și transformă acest spațiu într-un loc de amortizare a zgomotului. Această caracteristică ar trebui să ajute la reducerea zgomotului din zona portbagajului, care de obicei este una dintre sursele de zgomot în mașinile SUV. În plus, mașina este echipată cu geamuri extra-laminate, care au un strat suplimentar de material pentru a reduce zgomotul de la traficul rutier și alte surse externe. De asemenea, noul plafon din Maybach EQS SUV este proiectat să reducă zgomotul din interior și să asigure o izolare acustică mai bună. Alte caracteristici proiectate pentru a reduce zgomotul includ o suspensie pneumatică care poate regla înălțimea mașinii în funcție de condițiile de conducere, amortizoare reglabile și un sistem de sunet premium care poate încorpora zgomotul de fundal pentru a crea un sunet interior mai plăcut.

Prețul pentru noul Mercedes-Maybach EQS 680 SUV nu a fost încă anunțat oficial. Cu toate acestea, se estimează că prețul va fi semnificativ mai mare decât prețul standard pentru modelul EQS SUV de la Mercedes-Benz. Potrivit unor surse ale companiei Nova Rent a Car Airport Iași, se pare că prețul de pornire va fi undeva în jurul valorii de 200.000 de euro, făcând din acesta unul dintre cele mai scumpe SUV-uri electrice disponibile pe piață. Este important de menționat că prețul final poate varia în funcție de opțiunile și echipamentele alese de cumpărător.

 

Pentru rezervări NON-STOP vă rugăm să ne contactați:

0765.237.772
contact@nova-rentacar.ro