Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Oferta NOVA Rent pentru Ziua Indragostitilor

2020-02-14 13:47:50 Autor: Nova Rent a Car
Oferta NOVA Rent pentru Ziua Indragostitilor

       14 Februarie s-a impus in ultima decada de timp in intreaga lume ca fiind sarbatoarea indragostitilor. Una din legendele ce incearca explicarea acestei sarbatori catolice pleaca de la imparatul Claudiul al II-lea Gothicus, care se spune ca ar fi incercat sa interzica, in timpul domniei sale, casatoria intre parteneri. Motivul ar fi fost credinta sa ca soldatii celibatari ar fi luptatori mai buni, focusati pe datoria fata de imparat, pe cand soldatii casatoriti ar fi sfasiati permanent intre datorie si dorul de sotie si copii. Aici intervine in poveste preotul Valentin care, considerand aceasta masura intolerabila, se spune ca ar fi oficiat in secret slujbe de cununie intre soldatii romani indragostiti si alesele lor, fapt ce i-a adus executia intr-un final.

       Nova Rent a Car celebreza alaturi de clientii sai aceasta sarbatoare a iubirii, oferind motive de bucurie si invitand cuplurile tinere la plimbare.

   heart   Cum? Printr-o oferta de nerefuzat la noul Seat Toledo – promovand un pret de 18 euro/zi, in conditiile unei inchirieri de minim 2 zile si a unei garantii de 250 euro. Limita de kilometri este exceptata in acest week-end, lasand la latitudinea clientilor ce drum sa aleaga.

       Printre cele mai vizitate destinarii de catre tineri sunt:

  • Valea Prahovei cu statiunile sale – Sinaia, Predeal, Azuga, Busteni unde inca se mai poate schia ( distanta Iasi – Sinaia = 350 km si timp estmativ 5 ore jumatate)

  • zonele montane din Bucovina – cu destinatii pitoresti pe traseul Gura Humorului, Campulung Moldovenesc , Vatra Dornei (distanta totala 230 km si un timp aproximativ de 4 ore)

  • capitala tarii, Bucuresti – unde cele mai frecventate locuri sunt Centrul Vechi, Palatul Parlamentului, Muzeul satului, complexul Therme, parcurile Cismigiu si Herastrau, gradina Botanica sau Gradina zoologica ( distanta fata de Iasi – 400 km si durata calatoriei de circa 5 ore jumatate).