Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Nova Rent a Car imbunatateste permanent conditiile de igiena

2020-12-08 12:31:04 Autor: Nova Rent a Car
 Nova Rent a Car imbunatateste permanent conditiile de igiena

 

       Dupa cum am observat cu totii, amenintarea Covid s-a mentinut pe tot parcursul anului 2020 si , dupa cum se vede, ea va persista in continuare. In tot acest timp, fiecare dintre noi a incercat sa isi vada in continuare de viata, respectand in paralel, pe cat posibil, regulile elementare de igiena. Fiecare dintre noi incearca sa isi protejeze sanatatea sa si a familiei si cauta in permanenta sa se simta in siguranta in mediile cu care intra in contact.

     La Nova Rent, managerii si personalul lucreaza permanent pentru a mari gradul de siguranta si igiena al masinilor, din dorinta de a oferi clientilor masini in care sa se simta in largul lor. In acest sens, nici o masina nu este inchiriata in aceeasi zi in care s-a intors de la un alt client, ci este pastrata in stationare la baza, timp in care i se aplica procedurile de dezinfectare. Mai mult, stiind ca sezonul Sarbatorilor de Iarna este unul aglomerat, s-a incheiat un parteneriat util cu firma locala Eco Auto Spa Iasi, specializata atat pe curatatea masinilor la exterior, cat si pe sterilizarea lor interioara. Aparatura performanta cu jet de abur actioneaza la temperaturi de circa 150-160 de grade celsius asupra tesaturilor si suprafetelor tari ale habitaclului, distrugand germenii, acarienii, ciupercile, sporii de mucegai si alergenii ascunsi in cele mai amanuntite cotloane. Tehnica cu abur este folosita cu succes in tarile occidentale inca de acum 15-20 de ani si se preteaza nu numai la domeniul auto, ci si la uz casnic, industrial si medical.

     In speranta ca restrictiile de circulatie vor fi inexistente de Sarbatori, firma noastra va asteapta sa ii treceti pragul in conditii de siguranta si sa va alegeti din timp masina preferata care va va duce in calatoria mult visata de Craciun sau Revelion. Deocamdata gradul de ocupare este de 35%, dar luati in calcul ca dupa data de 18-20 decembrie, sansele sa gasiti ceva disponibil incep sa scada pe zi ce trece.

    Informatii si rezervari: la telefon – 0765 23 77 72 sau pe site - www.nova-rentacar.ro.