Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Noul Skoda Octavia vRS 2020

2020-12-10 11:27:12 Autor: Nova Rent a Car
Noul Skoda Octavia vRS 2020

 


Noul Skoda Octavia vRS 2020 MK4 reprezintă un model important în lumea hatchback-urilor pentru că este o mașină masivă iar Octavia întotdeauna a fost așa. La biroul de închirieri mașini Nova Rent a Car din Iași vă punem la dispoziție mai multe modele Skoda printre care și Octavia care chiar dacă nu este ultimul model, este încă o mașină foarte bună atât pentru călătoriile urbane cât și pentru cele rurale. Octavia vRS 2020 este mai mare dar și mai econom decât modelul precedent pentru că dispune de o gamă de noi tehnologii care includ și sistemul hibrid opțional. Modelul hibrid a împrumutat tehnologia de motorizare hibridă de la VW Golf GTE și Cupra Leon, dar o împachetează într-un vehicul mai practic orientat spre familie.

Skoda Octavia vRS 2020 ia recent lansatul model Octavia MK4 la care adaugă o mulțime de caracteristici sport. Grila radiatorului primește acum o finisare plăcută în culoarea neagră, a fost adăugată o admisie de aer uriașă în jumătatea de jos a barei de protecție frontală și ornamentele de plastic de deasupra luminilor de ceață sunt de asemenea vopsite în negru. Designul noului vRS este completat de suspensii mai joase, jante din aliaj mai mari de 18 inch (opțional 19 inch) și un mic spoiler situat pe ușa portbagajului. Totul este completat de farurile full LED Matrix ca dotare standard.

Interiorul noului Skoda Octavia vRS 2020 urmărește tiparul impus de noile modele VW Golf și Seat Leon. Totul este foarte simplu, minimalist și în mare parte fără butoane. Sistemul de infotainment este asigurat de un ecran tactil central mare, șoferul dispune de un ecran digital în locul cadranelor analog convenționale și maneta schimbătorului de viteze (pentru modelele cu cutie automată) a fost înlocuit cu un mic selector care nu este pe placul tuturor. Bordul are un design mai plăcut în comparație cu Golf și Cupra iar pentru a evita confuzia cu un model Octavia standard, noul vRS primește la interior numeroase elemente de design în culoarea roșu deschis. Iluminarea ambientală roșie de pe uși împreună cu cusăturile roșii a scaunelor sport adaugă la comportamentul sportiv al noului vRS, la fel ca tetierele brodate, pedalele de accelerație, frânare metalice și a afișajului grafic specific vRS de la consola șoferului.

Octavia este un hatchback renumit pentru dimensiunile interioare iar modelul vRS nu face excepție, adulții de toate dimensiunile vor sta confortabil în interior. În jurul scaunelor din față este spațiu din belșug iar pe scaunele din spate doi adulți înalți pot sta confortabil dar mai ales copiii. Portbagajul este pur și simplu imens, este mai mare decât la orice hot hatch de pe piață. Dimensiunea portbagajului este de 600 de litri dar ajunge până la 1600 de litri daca scaunele din spate sunt rabatate fiind loc pentru multe tipuri de bagaje.
 
Noul Skoda Octavia vRS 2020 este disponibil și ca model vRS iV hibrid. Acest model folosește aceeași combinație de motor pe benzină de 1.4 litri și motor electric ca și noul VW Golf GTE și variantele hibride ale Cupra Leon. Performanțele date de această combinație este de 245 de cai putere, 7.3 secunde pentru a atinge 100 km/h și o viteză maximă de 225 km/h. Tracțiunea este asigurată de roțile din față printr-o cutie de viteze automată DSG cu șase rapoarte. Biroul de închirieri mașini Nova Rent a Car din Iași vă recomandă modelul hibrid vRS iV pentru deplasările urbane deoarece consumul de combustibil este zero, mașina putând rula doar pe baterie 60 de kilometri. Când bateria se consumă, motorul pe benzină de 1.4 litri pornește iar consumul foarte mic și emisiile reduse îl recomandă pentru deplasările urbane.

Noul vRS Octavia nu vine doar în variantă hibridă. Clienții pot opta pentru o motorizare pe benzină de 2 litri, 4 cilindri care dezvoltă 245 de cai putere. Acest model este echipat standard cu o cutie manuală cu șase rapoarte dar opțional clienții pot alege cutia automată DSG cu șapte rapoarte. Cutia DSG transmite puterea la roțile din față printr-un diferențial electronic anti-derapare pentru a oferi tracțiune maximă la ieșirea din curbe.

Skoda oferă și o motorizare diesel pentru noul Octavia vRS iar aceasta este și recomandarea biroului de închirieri auto Nova Rent a Car din Iași pentru călătoriile lungi extraurbane și autostrăzi. Motivele pentru care vă recomandăm acest model sunt următoarele: avem un motor de 2 litri, 4 cilindri și 200 de cai putere la un cuplu de 400 nm care vine standard cu cutia automată DSG în șapte rapoarte iar opțional clienții pot alege tracțiunea integrală care oferă o siguranță mai mare pe șoselele alunecoase iar consumul de motorină este mic. Acest model 2.0 turbo diesel oferă și performanțe mai bune în comparație cu motorizarea pe benzină: 7.1 secunde pentru a atinge 100 km/h iar viteza maximă este de 235 km/h.

Dacă vă plac hatchback-urile spațioase dar și sportive atunci noul Skoda Octavia vRS 2020 reprezintă un pariu sigur.     

 

 

Pentru rezervări NON-STOP vă rugăm să ne contactați:

0765.237.772
contact@nova-rentacar.ro