Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

Noul Ford Transit Custom – in flota Nova Rent a Car Iasi

2020-11-23 14:54:46 Autor: Nova Rent a Car
 Noul Ford Transit Custom – in flota Nova Rent a Car Iasi

 

          Lasand in urma gama Monovolumelor, care ofereau avantajul unui numar mai mare de locuri insa veneau la pachet cu un spatiu foarte mic destinat bagajelor si putin loc pentru picioare, Nova Rent introduce pe flota o noua optiune de a calatori in grup. Incepand cu 1 noiembrie 2020 clientii au la dispozitie un microbuz Ford Transit Custom dotat cu 8+1 locuri si o lejeritate a spatiului interior potrivita pentru calatoriile lungi.

       Motorizarea de 2,2 diesel ofera masinii un cuplu foarte bun dar si un consum atractiv: 6.5 – 7 litri/100 km pentru drumurile externe si 9-10 litri/100 km pe zona urbana. Lungimea sa vine ca un mare plus, avand doar 4,972 metri, cu doar 30 centimetri in plus fata de o berlina din clasa standard. Acest din urma aspect confera masinii o buna manevrabilitate in oras, incapand usor pe spatiile de parcare standard si nu necesita extra categorii la permis, putandu-se conduce cu permis categoria B.

       Locurile interioare sunt organizate pe 3 randuri, 2+1 sofer pe randul din fata, 3 locuri pe mijloc si alte 3 locuri pe banchetele din spate; ele pot fi gandite si in sistem modular, putandu-se scoate din banchete pentru a reorganiza spatiul interior, dupa nevoile fiecaruia. Portbagajul raspunde si el bine necesitatii de depozitare, fiecare din cei 9 pasageri avand loc suficient pentru bagajele proprii. Un alt avantaj este sistemul independent de incalzire/racire pentru pasagerii de pe randul al doilea si al treilea, masina fiind dotata cu prize de aer separate, atat in podea, cat si in plafon; astfel, caldura sau aerul conditionat ajunge in mod egal, cu aceeasi intensitate si la cei din fata si la cei din spate.

       Cautati Microbuz de inchiriat in Iasi? Inchiriere 8+1 in Iasi? Apelati cu incredere la Nova Rent a Car Iasi – telefon 0765 23 77 72 sau vizitati site-ul www.nova-rentacar.ro. Va stam la dispozitie si pe Whatsapp pentru orice nelamuriri legate de procesul de inchiriere, conditii sau preturi. Cereti informatii agentilor nostri si pentru promotiile saptamanale pe care firma le deruleaza constant!