Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Masinile Nova Rent, in asteptarea ridicarii restrictiilor de circulatie

2020-05-04 13:22:13 Autor: Nova Rent a Car
Masinile Nova Rent, in asteptarea ridicarii restrictiilor de circulatie

       Conform ultimelor declaratii oficiale venite din partea presedintelui Romaniei, tara noastra va iesi din starea de urgenta, decretata pe 16 martie 2020, la mijlocul lunii prezente, mai precis pe 15 mai 2020. Incepand cu aceasta data, starea de urgenta va fi inlocuita cu statutul “stare de alerta”, in care se vor aplica in continuare masuri de precautie in toate domeniile, dar ele vor fi mai blande.

       In domeniul Rent a car, ridicarea starii de urgenta este echivalenta cu ridicarea restrictiilor de circulatie, circulatie care se va putea efectua in mod liber, fara ca soferul si pasagerii din masina sa trebuiasca sa aiba asupra lor declaratii pe proprie raspundere. Acesta se va traduce intr-un aflux de circulatie mai mare, toate deplasarile cetatenilor puse pana acum in stand-by putand sa aiba loc nestingherit. In acest sens, firma noastra este pregatita sa vina in intampinarea nevoilor de mobilitate, avand flota auto pregatita de drum la orice ora. Preturile sunt in continuare la un minim istoric, domeniul inchirierilor de masini fiind si el printre cele afectate de pandemia Covid-19.

       Pe langa reluarea circulatiei rutiere, cu totii asteptam cu nerabdare aplatizarea curbei de imbolnaviri si reluarea zborurilor internationale catre destinatii din tari precum: Marea Britanie, Italia, Spania, Franta, Danemarca, Olanda, Germania, Belgia, Israel. Momentan si aeroportul Iasi a atins un record negativ privind traficul de persoane pe cele 3 terminale ale sale, aici operand pana la declansarea crizei aproximativ 25 de destinatii permanente, in afara charterelor sezoniere catre Egipt, Tunisia, Grecia si Turcia.

       Urmarim in continuare cu interes declaratiile oficialitatilor romane, precum si recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii; pentru informatii privind dinamica inchirierilor, preturile sau flota Nova Rent a Car Iasi va stam la dispozitie la numarul de telefon 0765237772. Multumim!