Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Masini noi in parcul auto Nova Rent a Car

2020-05-22 09:38:08 Autor: Nova Rent a Car
Masini noi in parcul auto Nova Rent a Car

 

Pentru sezonul de vara, Nova Rent pregateste noi masini, care sa ofere flotei un “refresh” si clientilor o mai mare diversitate. Astfel, parcul auto se mareste incepand cu 1 iunie 2020, dupa cum urmeaza:

 

  • Mercedes Sprinter 2.1 diesel – un microbuz extrem de adaptabil, destinat calatoriilor cu familia sau grupul de prieteni. Cele 8 locuri sunt cu atat mai ofertante cu cat si spatiul de bagaj este unul foarte generos, iar dotarea cu usi in spate, portiera culisanta in lateral si portiere separate pentru sofer si pasagerul din drepta il face foarte versatil.

 

  • Seat Leon 1.2 Tsi – este vorba de modelul Station Wagon, care vizeaza familiile cu 1-3 copii ce calatoresc cu foarte multe bagaje. Portbagajul vine in acest context cu un extra spatiu atat de necesar gentilor de voiaj, landoului, caruciorului, inaltatorului sau scaunelului de masina.

 

  • Opel Astra K – un diesel compact de 1600 centimetri cubi, motor foarte apreciat si pe masini din flota noastra precum VW Jetta/Golf sau Skoda Octavia/Rapid. Aceasta masina este cautata in special de cuplurile tinere, amatoare de calatorii sau de cei care calatoresc in formule restranse.

 

  • Skoda Fabia Facelift – cu motorizare de 1.0 benzina, este varianta castigatoare pentru deplasari in oras si nu numai, oferind un design atragator si o manevrabilitate foarte mare pe zona urbana. Perfecta pentru doamne si domnisoare, Fabia cucereste de la prima vedere.

 

  • Dacia Sandero – dotat cu motor 1.2 pe benzina si 75 cai putere, Sandero se axeaza pe nisa doritorilor de masini ieftine, care cauta in primul rand o masina “budget-friendly” si nu neaparat un set de dotari sau o sigla pretentioasa. Compact, usor de condus si cu un portbagaj destul de incapator, Dacia Sandero va avea multe de oferit doritorilor de calatorii.