Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Masina - un element necesar al vietii cotidiene

2018-02-19 13:14:17 Autor: Nova Rent a Car

   

   Fara indoiala, masina a fost inventata la inceputuri pentru a acoperi necesitatea oamenilor de a se deplasa pe distante tot mai mari, in timpi tot mai scurti. Insa, din momentul in care in jurul ei a inceput sa se dezvolte o industrie din ce in ce mai exclusivista, masina a luat treptat tendinta unui rasfat costisitor. Dorinta continua de perfectionare, de diversificare a formelor si culorilor, de tehnologizare excesiva a comenzilor a facut din masina uzuala un alter-ego cu care fiecare din noi ne prezentam in public, incercand sa ne castigam un loc anume in societate si sa aducem elemente de plus valoare imaginii personale.

      Cred ca suntem cu totii de acord ca masina este indispensabila unei majoritati considerabile, oameni care se zbat zilnic intre propriul serviciu, intre scoala si gradinita, intre hypermarket si vizitele la rude, intre concediul la mare si week-endurile la munte. Masina este cu atat mai necesara in Romania, unde transportul public in comun nu este deloc adaptat necesitatilor noastre, nici ca incadrare orara, nici ca infrastructura si nici in termeni de confort.

      Din fericire insa, marile companii producatoare de masini au avut in vedere fabricarea de diverse modele, vizand puterea de cumparare diferita a paturilor sociale, incercand sa multumeasca de la omul de rand pentru care masina este o stricta necesitate de transport, pana la multi-milionarii in cautare de bijuterii pe 4 roti.

      Pentru cei care nu se incadreaza in cele 2 categorii mentionate, pentru care detinerea unei masini personale nu este o prioritate sau pentru cei care nu stau suficient de mult in tara sau in oras, recomandam cu caldura folosirea serviciilor de tip “rent a car”. In schimbul taxei de inchiriere si a garantiei auto, primiti masina vizata de dvs, la pachet cu numeroase beneficii: asigurari Rca si Casco incluse in pachet, taxa de drum platita, Itp la zi si servisare stricta, anvelope vara/iarna, pachet legislativ prezent, o masina curata si cu plinul facut ce astepata sa va duca spre destinatia dorita.