Rezervări telefonice : (004) 0759 145 194

La ce trebuie să fii atent când alegi o mașină pentru călătorie?

2018-03-03 16:05:39 Autor: Nova Rent a Car

vintage cabrio carAtunci când călătoriți, mașina vă ofera multă flexibilitate și libertate. Iar oricine decide să închirieze o mașină caută să fie si confortabilă si accesibila ca pret, mai ales pentru cei care obisnuiesc sa colinde in lung si in lat. Va oferim in continuare sfaturi practice, simple si utile despre cum sa economisesti bani si despre  cum poti evita, in general, problemele legate de inchirierea masinilor. 

Cum alegi mașina?
Ganditi-va la dimensiune. Atunci cand calatoriti in gasca  sau cu copiii si aveti mai multe bagaje, optati pentru un sedan mai mare. Iar daca doriti sa economisiti pe cheltuielile de gaz sau pe tarife de inchiriere, alegeți  cel mai mic model de masina disponibil. 

Daca cauti ceva ecologic, exista astazi multe companii de inchireri auto care pun la dispozitie clientilor masini  hibride. Alege masina cu transmisie automata daca nu iti plac sau nu conduci maisini cu transmisie manuala. De asemenea, sunt companii de inchirieri auto care ofera suport schi, sistem GPS asa cum este si compania noastra Nova Rent A car Iasi. Asigura-te ca iti sunt oferite aceste accesorii suplimentare. In cazul nostru puteti alegeti aceste accesorii si in momentul inchirierii online a masinii pe site. 

Rezervarea masinii
Inainte de a rezerva o masina cititi recenzii despre compania de la care doriti sa inchiriati. Intrati pe site-urile companiilor de inchirieri auto, puteti gasi oferte sau reduceri exclusive. 
Pentru reduceri de rata, mai ales daca lucrati intr-o companie care inchiriaza frecvent masini, s-ar putea sa aveti o rata negociata. Nu uitati sa verificati acest lucru inainte de a face o rezervare auto. 
Cititi cu maxima atentie conditiile inainte de rezervare, mai ales daca o faceti online. Intrebati agentul despre termeni si restrictii. Intrebati daca vi se pun penalizari daca masina ta este blocata in trafic in drumul spre statia de returnare. Sau daca numele conducatorilor  auto suplimentari trebuie mentionate in contract si daca se percepe o taxa pentru acestia. Aflati, de asemenea, daca compania are birouri in mai multe orase sau chiar tari, pentru a fi asigurati in posibile defectiuni. Nu uitati sa cereti un numar de confirmare. 

Nova Rent a Car Iasi ofera o trasnparenta 100% cand vine vorba de pretul de inchiriere a masinii. Acesta este calculat automat in cand faceti inchirierea online. Dupa efectuarea rezervarii veti primii un email cu datele rezervari, pretul inchirierii masinii precum si cu codul rezervare.

Ridicarea masinii
Înainte de a pleca cu masina inchiriata inspectați cu atenție totul. Asigurați-vă că luminile și butonul de semnalizare funcționează. De asemenea, verificați kilometrajul. Iar dacă depistați defectiuni, raportați-le agentului.