Rezervări telefonice : (004) 0765 23 77 72

Inchirieri masini pe timpul iernii

2018-10-15 11:40:00 Autor: Nova Rent a Car

Avem intocmit un ghid practic referitor la ceea ce ar trebui să aveti in vedere atunci cand planificati sa calatoriti in perioada sarbatorilor de iarna.


Fiți pregătiti: verificați întotdeauna prognoza meteo înainte de a călători.

Deplasați-va întotdeauna cu un set de "supraviețuire", in cazul in care vor aparea intarzieri lungi datorate vremii. Kit-ul dvs. ar trebui să includă unele sau toate din următoarele:

- o lopata
- vesta vizibilitate
- lanterna cu baterii de rezerva
- radio cu baterii
- apă
- mancare
- chibrituri și mici lumânări
- pălării suplimentare, șosete și mănuși
- trusă de prim ajutor
- medicamente
- pături sau sac de dormit
- adaptor pentru telefonul mobil pentru conectare la bricheta masinii

 

Dacă călătoriți cu copii mici, planificați întotdeauna călătoria dvs  înainte. Asigurați-vă că știți traseul care urmeaza sa il faceti și acesta permite efectuarea de opriri regulate. Călătoriile cu copiii pot fi uneori puțin plictisitoare pentru acestia. Pentru ai tine pe micuti interesati puteti folosii jocuri de calatorie, tablete sau chiar iPoduri.

 

Speram ca aceste sfaturi va vor fi de folos atunci cand o sa inchiriati masini de la Nova Rent a Car in perioada sarbatorilor de iarna. Dorim ca procesul de inchiriere sa fie cat mai usor si confortabil.

De asemenea suntem mai mult decât fericiți sa va raspundem la intrebari. Ne puteti suna la numarul de telefon 0765237772 sau sa ne scrieri pe email contact(@)nova-rentacar.ro